На Дарниці у Києві відновила роботу Київська реберня

У Дарницькому районі Києва відкрилась оновлена “Київська реберня”, що належить “співаючому ректору” Михайлу Поплавському. Ресторан української кухні на Бортничах працював з 2018 року, але був закритий із початком повномасштабної війни. Нині він знову працює, а для найменших гостей відкрили дитячій простір.

Про відкриття закладу “Київська реберня” повідомила на своїй сторінці в Instagram. Зміни відбулися здебільшого зовнішні, а ось меню, як і раніше, ґрунтується, звісно, на реберцях, борщі, варениках власного виробництва, фірмових чебуреках. А ось ціни за майже три збільшилися: реберця – 110 грн за 100 гр, чебуреки – 160 грн за штуку, вареники – 140-200 грн за 250 гр, борщ – 200 грн.

Щодо дитячого простору, який з’явився у реберні, в “Планеті дітей” є чим розважитися. А з 12:00 до 18:00 з найменшими відвідувачами тут працюють аніматори. Заклад же відкритий щоденно, з 10:00 до 21:00 на вул. Світла, 3Д.

На Вокзальній площі відкрився культовий McDonald’s

Як повідомляв Інформатор, у Києві на Вокзальній площі відкрився ресторан швидкого харчування McDonald’s. На вулиці, як і обіцяли, збільшили простір – з двох сторін будівлі встановлено з десяток великих столів. Фасад пофарбований у темно-зелений колір та оздоблений панелями, стилізованими під дерево. Загалом будівля має більш великий розмір, ніж раніше, а вікно McExpress, яке було розташоване з торцевого боку, тепер на центральній частині фасаду, поблизу входу.

Також ми писали, що на ресторанній карті Києва з’явився новий заклад відомого ресторатора та засновника понад 20 проєктів у різних містах України Алекса Купера. У меню “Баба Гануш” одне з головних місць займає шашлик в найрізноманітніших варіантах, є навіть шашлик “Наполеон” (сподіваємося, із французьким імператором його ріднить лише назва) і шашлик із курячих крил. А ще манти, шаурма, усілякий кебаб, татараш, схожий на варенички та пельмені з різними начинками. І, власне, бабагануш – “зірка” ліванської кухні на основі печеного баклажану, тахіни, часнику, оливкової олії та наршарабу.



Джерело