Рецепт яєчні з сосисками в батоні сподобається всім, хто любить дуже поживні сніданки. Готувати його просто. А щоб смакувало краще, Інформатор має для вас смачні поради.
Вам знадобиться:
- Сосиски – 4 штуки.
- Батон гірчичний – 1 штука.
- Вершкове масло – 150 г.
- Яйця – 3 штуки + 3 жовтки.
- Сіль – пів чайної ложки.
- Чорний перець – до смаку.
- Орегано – до смаку.
- Твердий сир – 100 г.
- Тонка лапша – 50 г.
- Зелень – до смаку.
Як готувати:
Наріжте батон товстими скибками та вийміть м’якуш. Сосиски наріжте на кільця такою ж висотою, як і скоринка батона. На вершковому маслі обсмажте скоринки.
Змішайте яйця, сіль, перець, орегано, тертий твердий сир і відварену тонку лапшу (або другий вид тертого твердого сиру). Начиніть кільця батона часточками сосисок, залийте жовтками, щоб постояли, а через кілька хвилин зверху викладіть суміш з яєць, сиру, спецій та лапші. Смажте на маслі з обох боків до утворення золотистої скоринки.
Порада від Інформатора: ви можете взяти звичайні або ж прикопчені сосиски, або додати в якості спецій копчену паприку. Це надасть страві глибшого димного присмаку. Подавайте страву, прикрасивши зеленню, із соком чи кисляком.