11 березня народилася відома українська фітнес-тренерка Аніта Луценко. Професійна тренерка працює з людьми більше 20 років, а обіди й перекуси вона готує власноруч, навіть кулінарну книжку у співавторстві написала. Цього разу Луценко поділилася рецептом томатного супу з сочевицею й ковбасками, який ми пропонуємо приготувати.
Рецепт томатного супу від Аніти Луценко сподобається всім, хто прагне підтримувати форму! Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас кулінарну пораду.
Томатний суп із сочевицею від Аніти Луценко
Вам знадобиться:
- Бульйон – 1 л.
- Копчені ковбаски – 100 г.
- Сочевиця червона – 1 склянка.
- Оливкова олія – 2 столові ложки.
- Цибуля – 1 штука.
- Селера – 0,5 стебла.
- Морква – 0,5 штуки.
- Часник сушений – дрібка.
- Імбир сушений – дрібка.
- Томатна паста – 1 чайна ложка.
- Зелень (кріп) – пучочек, для подачі.
Як готувати:
Поставте в каструлі закипіти бульйон. Додайте червону сочевицю.
На пательні на оливковій олії, помішуючи, злегка підсмажте дрібно нарізані цибулю, селеру, моркву, додайте томатну пасту, часник і імбир. Коли бульйон закипить, додайте овочеву засмажку в каструлю. Проваріть.
Наливайте в піалу, додавайте копчену ковбаску.
Порада від Інформатора: перед подачею присипте суп зеленню. Смачного!