У мережі супермаркетів “Сільпо” продаватимуть новий великодній, так би мовити, лот – верхівки пасок у глазурі. Це саме та частина паски, яку діти, та й, будемо чесними, більшість дорослих українців цінують найбільше – не тільки за красу, але й за солодкавий смак.
“Якщо ви та сама людина, що потайки або ж і неприховано з’їдала лиш верхівку паски, вважаючи це легеньким злочином, будьте певні: більше немає чим перейматися. Саме для вас ми створили суцільну великодньо-смачну насолоду – найрадісніший шматочок паски. Це його верхівка. Що тут додати? Просто смакуйте найулюбленіше, бо можете собі це дозволити”, – йдеться на сайті маркету.
Верхівка паски вагою в 125 г коштуватиме півсотні гривень, а з 10% знижкою – 45 гривень. Акційна пропозиція наразі діє, а замовити таку верхівку паски зі знижкою можна в застосунку “Сільпо”. До речі, паска вітчизняного виробництва спечена з пшеничного борошна, містить родзинки та консервант Е220, цукор, сухе молоко, закваску, яйця, дріжджі, маргарин, пальмову олію, барвник, ароматизатор, регулятор кислотності та навіть спіруліну.
А от її вартість видається доволі недешевою, оскільки мова тільки про частину – меншу – паски. Для прикладу, паски вагою в 300 г мнулого року коштували до 90 гривень. Елементарнно просто: майже третина ваги могла б коштувати 35 гривень. Втім, за задоволення, як відомо, потрібно платити!
Ми переглянули ціни на паски на тому ж сайті “Сільпо”. Отже, паска вагою вдвічі більшою – 250 г – коштує всього на 10 гривень дорожче, але ж ціла паска! Великодній кекс вагою в 500 г коштує 97 гривень, що теж куди вигідніше, адже можна нагодувати всю родину. Щоправда, 450-грамова паска-панетоне коштує вже майже три сотні гривень, але це вже зовсім інша історія, а точніше сказати – інше тісто.
Варто зазначити, що не всі коментатори зрозуміли креативну ідею маркетологів. Комусь верхня частина паски нагадала про недоїдені смаколики зі святкового столу, а хтось і зовсім не любить глазур!
- Ніколи не розуміла ту верхівку. Купа цукру, сиплеться, несмачне. Але як вгодити більшості аудиторії, ви придумали прикольно. Браво, – написала одна з коментаторок.
- Це що не сон? Це реальність?
- Ну таке собі! Я точно не купуватиму.
- Як шкода, що радість на Великдень це взагалі булка. Якою б вона не була. Булка – це взагалі ж не суть і не радість.
За вас людина в цей день життя віддала, а ви про декор булки. Пасха – це Христос. - Отак маркетинг вбиває сенси і традиції.
- Шах і мат! Дитячі мрії збуваються! Дякую за настрій!
@reporterkaa #паска #сільпо #пасха #тіктокукраїнською #їжа #рецептпаски #тіктокукраїна #україна #весна #випічка #кулінарія #київ ♬ L.Boccherini, Minuet from String Quartet No.5 in F major – AllMusicGallery