Морепродукти посідають особливе місце в меню багатьох українців. Так, більшість із нас люблять рибу, мідії, креветки. Але щоб підкреслити морський смак цих продуктів, варто правильно їх варити. Як саме це робити – показала українська співачка Камалія. Нічого складного, якщо діяти згідно інструкції від Інформатора.
Рецепт бульйону для морепродуктів від зірки української естради Камалії сподобається всім українцям. Готувати його просто. А щоб сподобалось ще більше, Інформатор має для вас смачну пораду.
Варимо мідії, креветки, раків: бульйон від Камалії
Вам знадобиться:
- Кріп – пучок.
- Петрушка – пучок.
- Лавр – 4 листочки.
- Цибуля – 2 великі штуки.
- Чорний перець горошком – до смаку.
- Духмяний перець – до смаку.
- Морква – 1 штука, крупна.
- Часник – 8 зубчиків на 2 л води.
- Сіль – 2-3 столові ложки.
- Оливкова олія – 1 столова ложка.
Як готувати:
Поставте воду в катсрулі на вогонь, дочекайтеся коли закипить та вкиньте почищену цілу цибулю, кріп, петрушку, лавр, перець. Дайте покипіти. Потім додайте зубчики часнику.
Потім довільними часточками наріжте моркву і теж вкиньте варитися в бульйон до каструлі. Бульйон має покипіти, доки овочі не розваряться.
Вода википить, тому додайте окріп. Після чого овочі та зелень слід дістати шумівкою та добре посолити воду. Якщо ви відчуваєте, що ви на морі – це те, що вам треба! Вдийте краплю оливкової олії і можна додавати морепродукти. Смачного!
Порада від Інформатора: ви можете додати до такого бульйону для морепродуктів свої улюблені спеції.
Публикация от Kamaliya (@kamaliyaofficial)