Alyona Alyona показала страву, яка реально допоможе схуднути

Відзначаючи день народження 14 червня, українська реперка та інфлюєнсерка Alyona Alyona завжди була впевненою у своїх формах. Вона не соромиться їх, адже любить смачно поїсти, але намагається вибирати корисну їжу. Саме тому, її рецепт млинців вражає своєю оригінальністю.

Основним інгредієнтом у цій страві є кабачки, які роблять млинці ніжними та смачними. Як зазначає Alyona Alyona, ці млинці також дуже корисні завдяки високому вмісту вітамінів, клітковини та мінералів у кабачках. Приготування займає менш ніж сорок хвилин, а з поради Інформатора страва стане ще смачнішою.


Особливого смаку та аромату млинцям додає сир.

Млинці з кабачків від Alyona Alyona

Інгредієнти для приготування:

Для млинців:

  • Кабачки – 2 середніх
  • Яйця – 2-3 (в залежності від розміру)
  • Молоко – 300 мл
  • Олія – 1 столова ложка
  • Твердий сир – 30-50 г
  • Борошно (при необхідності)
  • Розпушувач – 1 чайна ложка
  • Сіль, перець – за смаком

Для начинки:

  • Кисломолочний сир – 300 г
  • Кріп – пучок

Кроки приготування:

Спочатку розрізаємо кабачки навпіл і видаляємо насіння ложкою. Наступним етапом натираємо кабачки на середній тертці та залишаємо на 10 хвилин, щоб вони віддали сік, який слід злити. Тим часом натираємо на дрібній тертці твердий сир.

В глибокій мисці змішуємо яйця, молоко, олію, натертий сир, додамо розпушувач, сіль і перець. Потім додаємо кабачки і добре перемішуємо. Якщо потрібно, можна додати трохи борошна, аби млинці краще тримали форму.

Розігріваємо пательню і обсмажуємо млинці з обох сторін на середньому вогні. Для начинки беремо кисломолочний сир, додаємо нарізаний кріп, солимо й перемішуємо. Загортаємо начинку у млинці.

Корисна порада від Інформатора: Млинці стануть ще смачнішими, якщо додати свіжу петрушку, базилік або кінзу. Ці спеції, як куркума, шафран або мускатний горіх, також додадуть унікальні смакові відтінки.