Пломбір біля Дніпра: Milk Bar відкрив точку на Оболонській набережній

На Оболоні з’явився ще один гастрономічний привід, щоб зупинитися і озирнутися. Київський гастропростір поступово розширюється, не обмежуючись лише центром міста. Нещодавно новий пункт продажу морозива відкрився біля Дніпра на набережній Оболоні.

На вулиці Івасюка, 14Г, поряд з водою, з’явився морозивний куточок Milk Bar – в фірмовому стилі, з помітним великим відром морозива, зазначають у закладі. Це компактна сезонна локація, де пропонують авторське морозиво ручної роботи. На вибір представлено як класичні, так і ягідні сезонні смаки, виготовлені без застосування фабричних технологій.

У куточку можна обрати різні формати: кульку, відерце або бокс. Одна кулька коштує 105 грн, дві – 190 грн, три – 270 грн. Відерце об’ємом 320 грамів продається за 355 грн, півкілограма морозива – за 410 грн, а кілограмовий набір з трьох смаків – за 695 грн.

Також у меню представлене фірмове морозиво “Три молока” з вершками та крамблом, а також ескімо “Мій Київ” з горіховою начинкою. Для тих, хто обирає безлактозні продукти, передбачено варіант у вигляді сорбету. Крім того, до асортименту повернулося морозиво в булочці.

У публікації Milk Bar в Instagram зазначено, що новий куточок створено в тій же атмосфері, яка вже впізнається киянами – з любов’ю в кожній порції. Після запуску точки в парку Шевченка у 2024 році кияни активно запитували, коли аналогічна з’явиться в парку “Наталка”. Milk Bar тоді зазначили, що прагнуть відкрити морозивні точки у всіх парках столиці.

Тепер Оболонська набережна стала ще одним місцем, де можна відпочити, насолоджуючись смачним морозивом, без необхідності їхати до центру. До речі, задовольнити свою спрагу охолоджуючими ласощами вранці не вдасться – куточок працює з 12:00 до 21:00.

У ТРЦ РайON відкривається “Пузата хата”, а “Хінкальня Кувшин” закриває свої двері

Нагадуємо, що нещодавно Інформатор повідомляв про те, що в київському ТРЦ “РайON”, розташованому на Троєщині у Деснянському районі, незабаром з’явиться новий орендар торговельних площ. Ним стане мережа ресторану “Пузата хата” – заклад площею майже 800 квадратних метрів планують відкрити на другому поверсі. Саме цей ресторан-бістро найбільше хотіли бачити місцеві жителі в ТРЦ.

Також ми повідомляли, що в Києві зносять ресторан “Хінкальня Кувшин” (чи “Тандир”, заклад змінював назву кілька разів), який вже не перший рік бореться за право залишитися на заповідних землях Голосіївського парку. Власником закладу є колишній керівник Святошинського відділення міліції Києва Анатолій Миколаєць, а схема “узаконення” майна передбачає отримання рішення суду з містечка на Луганщині, яке вже понад 10 років під російською окупацією.