Аріана Гранде показала, що зараз їсти, поки не подорожчало

26 червня святкує свій день народження американська співачка Аріана Гранде. Ця талановита поп-виконавиця дбає про свою зовнішність. Для того щоб підтримувати неперевершений вигляд, вона дотримується спеціального харчування, яке є веганським. Тому більшу частину її раціону складають салати.

Аріана Гранде не раз зазначала, що споживання великої кількості овочів і фруктів позитивно впливає на її настрій та робить її більш щасливою. Вона намагається комбінувати інгредієнти так, щоб отримувати яскраві страви. А взагалі, всі її салати є трансформерами, які допускають зміну інгредієнтів без втрати смаку. Одним з таких салатів співачка радо поділилась зі своїми прихильниками. Це салат з полуницею, тофу та зеленню. Готувати його найкраще зараз, поки полуниця доступна за прийнятною ціною. Взимку цю ягоду можна замінити більш доступними продуктами.

Салат Аріана Гранде

Салат виходить дуже ніжним та соковитим.

Вам знадобиться:

  • листя шпинату
  • тофу
  • полуниця
  • фініки
  • соєві боби
  • оливкова олія
  • сіль, перець, італійські трави
  • лимонний сік
  • бальзамічний соус

Приготування:

Насамперед – розігрійте духовку до 200 градусів. Тим часом візьміть тофу та за допомогою паперового рушника видаліть надмірну вологу. Тепер поріжте його на маленькі кубики та покладіть у форму для запікання, вистелену пергаментом. Додайте до тофу сіль, перець, італійські спеції і трішки оливкової олії. Обережно перемішайте. Випікайте в духовці протягом 20-30 хвилин.

Тим часом промийте листя шпинату та покладіть їх на паперовий рушник. Також ретельно помийте полуницю та соєві боби. Якщо листя шпинату великі, можете порвати их руками на частини. Полуницю наріжте на скибочки, а соєві боби поріжте на шматки довжиною 3-4 см. Вилучіть кісточки з фініків.

Починайте складання салату. Візьміть велику миску, покладіть у неї шпинат, потім запечений тофу, полуницю, фініки та соєві боби. Збризніть салат оливковою олією, лимонним соком і бальзамічним соусом. Смачного!

Поради від Інформатора: цей салат є трансформером, тому інгредієнти можна змінювати. Наприклад, замість шпинату підійде суміш листя, а тофу можна замінити на фету або бринзу. Замість полуниці можна використовувати персики, груші чи апельсини. Соєві боби можна замінити спаржою чи свіжим зеленим горошком.