Чигляєв за 15 хвилин втер носа досвідченим кулінарам – радимо і вам спробувати

Валерій Чигляєв, заслужений артист України та президент клубу “Золотий гусак”, 14 липня відзначає свій день народження. Цього року йому виповнилося 68 років. У неодноразових інтерв’ю він підкреслював, що має пристрасть до смачної їжі. І тут мова йде не лише про страви в ресторанах. Комедійний актор вміє самостійно приготувати смачні та оригінальні страви, радує себе та своїх близьких.

Харизматичний гуморист і знавець величезної кількості анекдотів ставиться до приготування їжі з легкістю та задоволенням. Він додає до своїх страв унікальні нотки та секретні інгредієнти, щоб створити неперевершений смак. Наприклад, суп із сьомгою за унікальним рецептом Чигляєва здивує навіть найвибагливіших гурманів.

Вершковий суп з сьомгою за рецептом Валерія Чигляєва


Готується дуже швидко.

Для приготування вам знадобиться:

  • стейк сьомги – 500 г
  • вода – 1 літр
  • молоко – 0,5 літра
  • плавлений сир – 1 шт.
  • маринований імбир – 1 шматочок
  • сіль та перець за смаком

Простий процес приготування:

Спочатку ретельно промийте стейк сьомги, помістіть його в каструлю та залийте літром води. Встановіть на вогонь. Після закипання, варіть протягом 5 хвилин, потім додайте молоко, сіль і перець. Проваріть ще 5 хвилин, а потім додайте тертий плавлений сир. Готуйте ще 5 хвилин.

Далі вийміть стейк з каструлі, відокремте м’ясо від кісточки та наріжте на невеликі шматки. Поверніть шматочки у каструлю та додайте маленький шматочок маринованого імбиря. Страва готова до смакування!

Корисна порада від Інформатора: якщо ви хочете, щоб суп був більш насиченим, можете додати одну або дві картоплини. Гриби також чудово доповнять цю страву. Для більш багатого смаку можна замінити молоко на вершки, а також додати свіжу зелень для аромату.