Відомий австралійський актор Кріс Гемсворт, який був номінований на премію BAFTA, 11 серпня відзначає свій день народження. Йому стало 42 роки. Актор, який став зіркою фільмів Marvel, набрали популярності завдяки своїй ролі Тора. Знаменитість має атлетичну статуру і дуже серйозно ставиться до свого харчування. Гемсворт неодноразово підкреслював, що підтримувати форму йому допомагає шеф-кухар, який розробив для нього спеціальну дієту.
Харчування базується на ідеальному співвідношенні білків, вуглеводів і жирів. Воно також містить велику кількість овочів. Завдяки збалансованим стравам Кріс може швидко відновлюватися після інтенсивних тренувань і виглядати неймовірно у фільмах. Один із рецептів вечері він радо поділився зі своїми шанувальниками. Ні, це не стейк, а біла риба. Отже, давайте приготувати поживну вечерю Тора.
Риба у мигдальній паніровці від Кріса Гемсворта
Вам знадобиться:
- філе білої риби – 300 г
- мигдальне борошно – 25 г
- гречка – 90 г
- лимон – 1/2 шт.
- оливкова олія – 1 ч.л.
- помідори чері – 200 г
- оливки – 25 г
- часник – 1/2 чубчика
- петрушка – 3 гілочки
- сіль і перець
Як приготувати:
Візьміть каструлю середнього розміру та поставте варити гречку на повільному вогні. Коли гречка буде готова, злийте залишки води та промийте холодною водою, а потім перекладіть у велику миску. Подрібніть помідори та оливки, потім додайте їх до гречки. Додайте дрібно нарізані часник та петрушку. Вичавіть лимон, приправте сіллю і перцем та перемішайте.
Переходьте до приготування риби. Розріжте її на невеликі смужки і видаліть зайву вологу паперовим рушником. У мисці змішайте мигдальне борошно, цедру лимона, оливкову олію, сіль та перець. Кожен шматочок риби обкачайте у цій суміші і викладіть на деко, заздалегідь застелене пергаментом. Помістіть деко у розігріту до 190 °C духовку.
Запікайте рибу 8-10 хвилин. Вона має покритися хрусткою золотистою скоринкою. Візьміть тарілку, викладіть кілька шматочків риби та салат. Смачного!
Поради від Інформатора: до паніровки можна додати натертий сир, що додасть рибі особливого смаку. Також можна використовувати пряні трави, такі як чебрець, розмарин або петрушку. Щоб паніровка краще прилипала, дайте рибі трохи постояти у холодильнику.
