Ольга Харлан розібралася з Володимиром Ярославським на шаблях, а він з нею на кухні

4 вересня святкує свій день народження фехтувальниця на шаблях Ольга Харлан, яка є найбільш титулованою спортсменкою України. Їй виповнилося 35 років. На її рахунку більше 100 перемог у різноманітних змаганнях. Крім того, вона має 6 олімпійських медалей. Ольга неодноразово ставала чемпіонкою світу і має звання заслуженого майстра спорту з фехтування. Харлан відзначається сталевим характером і неймовірною волею до перемоги.

Ця українська чемпіонка вражає своїм струнким виглядом, завдяки тренуванням і здоровому харчуванню. Ольга любить готувати вдома, надаючи перевагу стравам української кухні. Нещодавно, відвідуючи відомого шеф-кухаря та суддю кулінарного шоу МастерШеф Володимира Ярославського, вона приготувала страву, що поєднує українську душу та італійську вишуканість. Це палюшки з білими грибами, і результат вийшов смачним. Запрошуємо вас приготувати цю страву, аби насолодитися разом із родиною чи друзями.

Палюшки з білими грибами

Страва має неймовірний аромат.

Вам знадобиться:

  • картопля – 500 г
  • яйце – 1 шт.
  • борошно – 270 г
  • пармезан – 70 г
  • сіль – 5 г
  • мускатний горіх
  • вершкове масло – 70 г
  • шавлія – 3 гілочки
  • часник – 3 зубчики
  • гриби білі – 210 г
  • петрушка – 2 гілочки

Як готувати:

Спочатку добре помити картоплю і підготувати її до запікання. Використайте фольгу, загорнувши кожну картоплину окремо, попередньо поливши олією та посоливши. Викладіть на деко і помістіть у розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.

Тим часом підготуйте білі гриби. Очистіть їх та наріжте на великі кубики, а часник подрібніть. Розігрійте пательню з трішки олії і додайте гриби. Посоліть та поперчіть їх. Коли гриби трохи підсмажаться, додайте вершкове масло, а потім часник. Після цього зніміть з вогню і відкладіть в сторону.

Коли картопля буде готова, дайте їй охолонути, потім очистіть від шкірки та перетворіть на пюре. Додайте борошно, яйце та пармезан. Замісіть м’яке тісто. Сформуйте невеликі палюшки. Підправте у киплячу воду і варіть кілька хвилин, поки вони не спливуть.

Відновіть пательню з грибами на вогні, додайте готові палюшки. Остільки перемішайте, прикрасьте зеленню та тертим сиром. Смачного!

Поради від Інформатора: під час смаження грибів можна додати цибулю, що зробить смак більш виразним. Також можна використати прованські трави або приготувати соус на основі грибів, сметани чи вершків. Це надасть страві більше українського колориту.