Клопотенко, вчись – Адам Сендлер вирішив проблему з дитячим сніданком

Американський актор і комік Адам Сендлер 9 вересня святкує свій 59-й день народження. Протягом своєї кар’єри він здобув прихильність глядачів і став одним із найбільш високооплачуваних зірок у Голлівуді. На 2025 рік його статки оцінюються на рівні понад 440 мільйонів доларів. Незважаючи на вражаючі досягнення, Сендлер залишається чуйним та скромним. Його харизма та унікальне почуття гумору виділяють його серед інших акторів.

Серед культових фільмів Адама Сендлера можна згадати “Біллі Медісон”, “Великий тато”, “50 перших поцілунків”, “Щасливчик Гіллмор”, “Притворись моєю дружиною”, “Клік: З пультом по життю”, “Однокласники”, “Неогранені алмази”, “Прорватися в НБА” та “Іспанська англійська”. В останньому фільмі він зіграв шеф-кухаря і турботливого батька, який намагається об’єднати свої ролі. В одній зі сцен Сендлер готує сендвіч, гідний ресторану.

Цей бутерброд простий, але водночас ідеальний. Він виглядає дуже апетитно. Рецепт цього сендвіча абсолютно простий, тож давайте його приготуємо. Тим більше, що новий навчальний сезон вже розпочався, і такий бутерброд буде справжнім порятунком для школярів і студентів.

Сендвіч від Адама Сендлера


Сендвіч виходить хрустким та соковитим.

Вам знадобиться:

  • житній хліб – 2 скибочки
  • сир чедер – 1 скибочка
  • яйце – 1 шт.
  • майонез – 1 ст.л.
  • помідори – 4 скибочки
  • сіль – 1/8 ч.л.
  • бекон – 3-4 скибочки
  • олія – 1 ч.л.
  • листя салату – 2-3 шт.

Як готувати:

Візьміть одну скибочку хліба і покладіть на неї шматочок сиру, запікайте на грилі до розплавлення. Другу скибочку змастіть майонезом, покладіть помідори та присипте сиром. Зверху розкладіть обсмажені до хрусткої скоринки шматочки бекону. Покладіть на тарілку.

Потім візьміть сковороду, змастіть її вершковим маслом та обсмажте яйце. Покладіть його на приготований сендвіч, додайте листя салату і накрийте тостом із розплавленим сиром. Розріжте навпіл і насолоджуйтесь.

Поради від Інформатора: для покращення смаку сендвіча можна додати різноманітні соуси, такі як песто, барбекю або звичайну гірчицю. Також не забувайте про овочі; окрім помідорів, можете використовувати огірки, перець, цибулю. Бекон можна замінити на шинку, ковбасу, куряче м’ясо або тунець. Для надання вишуканішого смаку додайте авокадо чи руколу.