Діля розкриває своє справжнє покликання, а ТНМК залишаються в захваті!

Популярний український співак і музикант Едуард Приступа, більше відомий під псевдонімом Діля, святкує свій день народження 18 вересня. Цьогоріч йому виповнюється 50 років. Едуард ввійшов до складу рок-гурту “Танок на Майдані Конго”, а згодом заснував свій гурт “НеДіля”, після чого розпочав сольну кар’єру.

Коли не займається музикою, Едуард Приступа захоплюється кулінарією. Це допомагає йому знаходити сили та натхнення для творчості. Співак не раз ділився думками про те, що натхнення приходить до нього під час приготування їжі. Едуард любить експериментувати з різними рецептами і готувати інтуїтивно. В результаті, страви виходять смачними. Він наводить приклад лише одного невдалого експерименту, коли поєднав яєшню з беконом і вишневим варенням.

У холодильнику Dili завжди можна знайти кролятину, курячі субпродукти, сало, ребра, яйця, декілька сортів сиру, овочі, фрукти, лимон і зелень. Цей асортимент дозволяє йому втілювати свої кулінарні ідеї та створювати смачні страви. Однією з його улюблених імпровізацій є курячі шлунки з сиром і кунжутом, які виходять соковитими і ароматними, та можуть бути подані як самостійна страва або гарнір.

Тож пропонуємо вам приготувати курячі шлунки за рецептом українського митця, адже цей субпродукт надзвичайно корисний і цінний. Курячі шлунки багаті білком, вітамінами групи B, мінералами (залізом, цинком, фосфором і селеном), а також містять колаген.

Курячі шлунки з сиром від Едуарда Приступи

Страва виходить ніжною та ароматною.

Вам знадобиться:

  • курячі шлунки – 0,5 кг
  • морква – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • кунжут – 1 ст.л.
  • пармезан – 100 г
  • оливкова олія
  • сіль та чорний перець

Як готувати:

Ретельно промийте курячі шлунки, перекладіть їх у каструлю і залийте водою. Варіть до повної готовності. Тим часом очистіть і дрібно наріжте цибулю, а моркву натріть на крупній тертці. Коли шлунки будуть готові, змішайте їх з кунжутом та перенесіть на розігріту сковороду, змащену олією. Додайте моркву, цибулю, посоліть та поперчіть.

Обсмажуйте протягом 10 хвилин, постійно помішуючи. Потім додайте натертий сир і накрийте кришкою. Залиште на вогні ще на хвилину. Після цього вимкніть вогонь і дозвольте страві постояти, щоб сир розплавився. Смачного!

Корисні поради: для ніжнішого смаку додайте під час обсмаження сметану або майонез. Також можна додати перець і гриби. Перед подачею посипте свіжою зеленью.