Фірмовий сніданок Ганни Кошмал – яєчня без яєць

22 жовтня народилась українська кіноактриса Ганна Кошмал, відома по 5-7 сезонах серіалу “Свати”. Ганна має власний фірмовий рецепт сніданку – і це така собі “яєчня” без яєць. Рецепт ранкової “яєчні” без яєць сподобається всім веганам. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду. 

Нині дівчина вагітна другою дитиною, а 6 років до цього вона геть не вживала продуктів тваринного походження, про що розповідала журналістам.

Скрембл з сиру тофу на сніданок

Вам знадобиться:

  • Тофу – 200 г.
  • Авокадо – ½ штуки.
  • Томати – 100-150 г.
  • Солодкий перець – 100 г.
  • Сіль – до смаку.
  • Перець – до смаку.
  • Паприка – до смаку.
Цей сніданок не тільки смачнйи, але й дуже поживний та корисний!
Цей сніданок не тільки смачний, але й дуже поживний та корисний!

Як готувати: 

Тофу розімніть виделкою в сирну кашку, посоліть, поперчіть, додайте улюблені спеції (чудово смакуватиме орегано). Ідеально підійде паприка й куркума.

Перекладіть суміш на розігріту сковороду та обсмажте. Готовий скрембл з тофу подавайте з авокадо, томатами та солодким перцем. 

Порада від Інформатора: овочі також можна дещо підсмажити на сметані або оливковій олії. Смачного!

Джерело