22 жовтня народилась українська кіноактриса Ганна Кошмал, відома по 5-7 сезонах серіалу “Свати”. Ганна має власний фірмовий рецепт сніданку – і це така собі “яєчня” без яєць. Рецепт ранкової “яєчні” без яєць сподобається всім веганам. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду.
Скрембл з сиру тофу на сніданок
Вам знадобиться:
- Тофу – 200 г.
- Авокадо – ½ штуки.
- Томати – 100-150 г.
- Солодкий перець – 100 г.
- Сіль – до смаку.
- Перець – до смаку.
- Паприка – до смаку.
Як готувати:
Тофу розімніть виделкою в сирну кашку, посоліть, поперчіть, додайте улюблені спеції (чудово смакуватиме орегано). Ідеально підійде паприка й куркума.
Перекладіть суміш на розігріту сковороду та обсмажте. Готовий скрембл з тофу подавайте з авокадо, томатами та солодким перцем.
Порада від Інформатора: овочі також можна дещо підсмажити на сметані або оливковій олії. Смачного!