Експартнерка Бєднякова зазнала фіаско: справжнє жахіття!

Українська акторка та телеведуча, колишня дружина ведучого Андрія Бєднякова, Анастасія Коротка 15 жовтня святкує свій день народження. Їй виповнилося 40 років. Вона стала відомою завдяки своїй ролі ведучої в розважальних програмах “Орел і решка” та “Жіночий квартал”. Акторка виховує двох дітей і активно займається спортом, демонструючи вражаючу фізичну форму. Проте з приготуванням їжі, на жаль, у Анастасії виникають труднощі.

У своєму блозі в Instagram вона не раз показувала факапи з приготування страв, які трапилися на її кухні. Багато з них просто згоріли, що призвело до того, що доводилося викидати не лише їжу, але й каструлі або дека. На щастя, сам будинок залишився неушкодженим після таких кулінарних експериментів. Однією з зіпсованих страв були фаршировані перці, які також не пережили випробування вогнем: вони вигоріли настільки, що викидати було нічого.

Отже, Анастасія Коротка може поділитися лише рецептом “як швидко зіпсувати посуд”. Тому для вас ми пропонуємо смачний рецепт фаршированих перців. Тут замість традиційного фаршу в якості основного інгредієнта використовуються макарони та тунець.

Фаршировані перці з тунцем та каперсами


Неординарні, але дуже смачні та соковиті перці.

Вам знадобиться:

  • червоний перець – 4 шт.
  • макарони – 300 г
  • консервований тунець – 100 г
  • каперси – 1 ст.л.
  • анчоуси – 2 філе
  • цибуля – 1 шт.
  • часник – 1 зубчик
  • петрушка – 1 пучок
  • помідор – 1 шт.
  • оливкова олія
  • вершкове масло

Як готувати:

Розріжте перець навпіл, видаліть насіння та білі жилки. Відкладіть в сторону. У підсоленій воді відваріть дрібні макарони (зірочки, орзо). На сковороді обсмажте подрібнену цибулю та часник, використовуючи вершкове масло та оливкову олію.

Коли овочі відчутно пом’якшать, додайте відварені макарони, подрібнену петрушку, помідори, анчоуси, каперси та консервований тунець. Посоліть і поперчіть за смаком. Усе градуюють і тушкуйте 5-10 хвилин.

Заповніть половинки перцю отриманою начинкою. Викладіть на деко, додавши кілька ложок води та три столові ложки оливкової олії на дно, накрийте фольгою. Помістіть у розігріту до 180°C духовку і запікайте протягом 40 хвилин. За 10 хвилин до закінчення запікання зніміть фольгу.

Перед подачею на кожен перець покладіть шматочок вершкового масла. Смачного!

Рекомендації: такі перці можна подавати як гарячими, так і холодними. Замість макаронів тунець можна поєднати з картоплею та додати оцет замість каперсів. Майонез також додасть страві соковитості.