Дрю Беррімор зазнала провалу на сніданку мафії, сміх Тоні Коллетт не змусив себе чекати!

На шоу до Дрю Беррімор завітала австралійська акторка Тоні Коллетт, яка святкує 1 листопада свій 53-й день народження. За всю свою кар’єру вона зіграла понад 90 ролей у 87 проєктах. Однією з останніх є роль Крістін у “Мафія Мама”, де вона знімалася разом з Монікою Белуччі. Під час програми дівчата спілкувались про своє дитинство, кінематограф та інші цікаві теми. А ще готували сніданок.

Страва була досить простою і складалася зі смажених яєць, панчетти та спаржі. Але саме яєшня й викликала проблеми у Дрю Беррімор. Вона намагалася швидко розбити яйце, внаслідок чого жовток просто розтікся. А друге яйце вилетіло з рук. На щастя, поруч була тарілка, і воно приземлилося туди. Це викликало багато сміху, на що Беррімор відреагувала досить спокійно, зазначивши, що нові кулінарні навички вимагають часу.

Звичайно, така ситуація підняла настрій і Тоні Коллетт. Втім, вона все ж таки дочекалася свою порцію страви, яка виглядала напрочуд апетитно.

Сніданок мафії

Проста страва від зірки кіно.

Вам знадобиться:

  • панчетта (жирна свиняча грудинка, в’ялена в солі, спеціях та травах);
  • яйця;
  • спаржа (за бажанням);
  • сіль та перець за смаком.

Як готувати:

  1. Покладіть панчетту на сковороду і смажте на середньому вогні. Смажте, поки вона не стане хрусткою і не виділить жир. Зніміть з вогню.
  2. Додайте спаржу на сковороду і смажте, поки вона не стане м’якою.
  3. Розбийте яйце на сковороду, намагаючись не розбити жовток. Смажте до бажаного ступеня готовності.
  4. Подавайте яйце разом з панчеттою і спаржею як гарнір. Насолоджуйтесь стравою з тостом або салатом.

Поради: цей сніданок дуже універсальний, тож його можна доповнювати різними інгредієнтами, в залежності від ваших уподобань. Наприклад, спаржу після відварювання можна обсмажити на вершковому маслі з додаванням спецій та часнику. Яйце можна відварити або приготувати “пашот”. Панчетту можна замінити на відварене куряче філе чи інше м’ясо. Також смаку та аромату додадуть спеції.