Німецький юнак підкорив Кончіту Вурст – навіть бургерів довелося відмовитися!

Австрійський співак і драг-квін, переможець 59-го пісенного конкурсу Євробачення, Кончіта Вурст 6 листопада святкує свій день народження. Цього року йому виповнилося 37 років. Співак має провокативний образ – борода в поєднанні з жіночим стилем одягу. Так він втілює гендерну різноманітність і демонструє, що у кожної людини є як чоловічі, так і жіночі риси.

Співак не боїться показувати себе справжнім і активно ділиться різними образами та настроями в соцмережах. Хоча інформації про його харчові вподобання небагато, під час участі в дитячому кулінарному шоу “An die Töpfe, fertig, lecker!” він висловив захват від супу з гарбузом та рибою, зазначивши, що це “краще, ніж будь-який бургер”. Тож пропонуємо приготувати цю страву, яка отримала схвалення переможця Євробачення.

Гарбузовий суп з рибою


Суп дуже ніжний та солодкуватий.

Вам знадобиться:

  • гарбуз – 500 г
  • філе білої риби – 300 г
  • яблуко – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • часник – 1 зубчик
  • імбир – 2 см шматочок
  • овочевий бульйон – 700 мл
  • дикий рис – 80 г
  • лимон – 1 шт.
  • сіль та білий перець
  • олія

Як готувати:

Очистіть гарбуз від шкірки і насіння, наріжте його на невеликі шматочки. Яблуко та цибулю також наріжте дрібними кубиками. Подрібніть часник і імбир. Візьміть каструлю, додайте трохи олії та розігрійте. Коли олія нагріється, викладіть підготовлені інгредієнти і обсмажте їх протягом 5-6 хвилин. Додайте бульйон і тушкуйте 12-15 хвилин до готовності овочів.

Рибу наріжте на шматочки. Приправте сіллю, перцем, полийте соком лимона. Добре перемішайте та викладіть на розігріту сковороду. Обсмажуйте з усіх боків до легкого золотистого кольору. Риба повинна набути легкого золотистого відтінку. Додайте її до супу.

Окремо відваріть рис відповідно до інструкцій на упаковці і подавайте його окремо. Перед подачею суп можна прикрасити свіжою зеленню.

Поради: щоб суп мав більш виражений смак, додайте більше спецій, наприклад, лавровий лист, чорний перець, паприку, шафран або коріння петрушки і селери. Також можна добавить моркву та солодкий перець. Щоб зробити суп більш кремовим, в кінці приготування додайте вершки або сир.