Незвичний салат з печінкою від Надії Матвєєвої

15 листопада народилася відома українська телеведуча Надія Матвєєва. Вона разом з гостями ефірів часто готувала смачні страви, а також має власні улюблені рецепти. Один з таких – в нашому матеріалі. Рецепт салату з індичої печінки сподобається всім, хто любить страви з печінки. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду.

Надія Матвєєва гарно готує.

Салат з індичої печінки та зелені 

Вам знадобиться:

  • Печінка індички – 200 г.
  • Сметана (20%) – 1 чайна ложка.
  • Гірчиця негостра – 1 чайна ложка.
  • Сік лимона – 1 чайна ложка.
  • Сіль – до смаку.
  • Листя салату – 2-3 листки.
  • Рукола – до смаку.
  • Огірок – 1 штука.
  • Соєвий соус – за бажанням.
Салат з печінки птиці виходить поживним та смачним.
Салат з печінки птиці виходить свіжим, ситним і смачним.

Як готувати: 

Відваріть печінку впродовж семи хвилин. До однієї чайної ложки сметани додаємо одну чайну ложку гірчиці, лимонний сік на свій смак, щіпку солі. Добре перемішайте і збийте вінчиком.

Печінку наріжте слайсами та покладіть в соус, перемішайте і дайте настоятися. Змішайте печінку в сметанному соусі з лимоном з нарізаним огірком та зеленню. Смачного!

Порада від Інформатора: додайте до салату кілька крапель соєвого соусу.  Можете додати сухарики.

Джерело