15 листопада народилася відома українська телеведуча Надія Матвєєва. Вона разом з гостями ефірів часто готувала смачні страви, а також має власні улюблені рецепти. Один з таких – в нашому матеріалі. Рецепт салату з індичої печінки сподобається всім, хто любить страви з печінки. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду.
Салат з індичої печінки та зелені
Вам знадобиться:
- Печінка індички – 200 г.
- Сметана (20%) – 1 чайна ложка.
- Гірчиця негостра – 1 чайна ложка.
- Сік лимона – 1 чайна ложка.
- Сіль – до смаку.
- Листя салату – 2-3 листки.
- Рукола – до смаку.
- Огірок – 1 штука.
- Соєвий соус – за бажанням.
Як готувати:
Відваріть печінку впродовж семи хвилин. До однієї чайної ложки сметани додаємо одну чайну ложку гірчиці, лимонний сік на свій смак, щіпку солі. Добре перемішайте і збийте вінчиком.
Печінку наріжте слайсами та покладіть в соус, перемішайте і дайте настоятися. Змішайте печінку в сметанному соусі з лимоном з нарізаним огірком та зеленню. Смачного!
Порада від Інформатора: додайте до салату кілька крапель соєвого соусу. Можете додати сухарики.