Підроблена червона ікра та піца з пельменів: студентські рецепти

17 листопада українці відзначають Міжнародний день студента. Оскільки харчуються студенти в гуртожитках здебільшого макаронами, бутербродами, чаєм та яблуками, Інформатор підкаже, як смачно попоїсти – за мінімуму інгредієнтів. Рецепти студентської піци з пельменів та а-ля червоної ікри сподобаються молоді. Готувати їх просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду. 

Студенти часто харчуються абияк або фастфудом.

Піца по-студентськи з пельменями 

Вам знадобиться:

  • Заморожені пельмені – 20 штук.
  • Сир – 250 г.
  • Томатний соус – 5 столових ложок.
  • Кріп – до смаку.
  • Тісто для піци – 400 г.
  • Сметана – 2 столові ложки.
  • Петрушка – до смаку.
Від такої піци слинки потечуть!
Від такої піци слинки потечуть! Це смачно, а головне – поживно.

Як готувати: 

Спершу треба розкатати з тіста коло. Зробити борт майбутньої піци та викласти тісто на попередньо змащену вершковим маслом фольгу, розстелену на великому деко або викласти тісто у відповідну форму.

Нагріти сковороду з вершковим маслом або рослинною (оливковою) олією, викласти туди заморожені пельмені та обсмажити до золотистої скоринки. Зменшити вогонь, додати сметану, трохи петрушки, кропу і гасити пельмені хвилин 10-15 з накритою кришкою, іноді помішуючи, – якщо підгоратимуть, додати трохи води.

У фіналі розмажте томатний соус по тісту. Викладіть пельмені по всій площині кола та посипте тертим сиром, кропом, петрушкою. Випікайте у попередньо розігрітій до 200-220 С духовці 20-25 хвилин.

“Червона ікра” по-студентськи

Вам знадобиться:

  • Вершкове масло – 200г.
  • Маринований (краще) або копчений оселедець – 300г.
  • Морква – 400г.
Смакуйте таку
Смакуйте таку “ікру” з листям салату та іншою зеленню.

Як готувати: 

Спершу треба почистити моркву і дрібно нарізати її кубиками розміром 3-4 мм, не більше. Те, що вийшло – добре перемішати з вершковим маслом й поставити в холодильник.

Тим часом можна почистити оселедець і так само акуратно нарізати дрібними та однаковими кубиками. Потім все змішати та ще раз поставити в холодильник.

Порада від Інформатора: їсти рекомендується в бутербродах.

Джерело