Карколомний сніданок із рибної консерви: чи то омлет, чи то піца

Рецепт омлету з рибною консервою сподобається всім поціновувачам страв з риби. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду.

Вам знадобиться:

  • Сардини в томаті – 200 г.
  • Яйця – 2 штуки.
  • Зелена цибуля – 2-3 пера.
  • Борошно – 1 чайна ложка.
  • Сіль – півчайної ложки. 
  • Орегано – до смаку.
  • Кмин – до смаку.
  • Сіль лайма – з половинки лайма.
  • Оливкова олія – для смаження.
  • Цибуля ріпчаста – половина.
  • Солодкий перець – половина. 
  • Твердий сир – 150 г.
Рибний омлет з овочами – вельми небанальна страва!

Як готувати:

Відкрийте рибну консерву, викладіть її вміст у піалу та вбийте туди яйця. Перемішайте масу виделкою так, аби вона вийшла більш-менш однорідна (наскільки це можливо). 

Додайте до риби та яєць зелену цибулю, борошно, сіль та спеції, ще раз все перемішайте. Вичавіть сік половинки лайма  і знов перемішайте.

На пательні на оливковій олії легко підсмажте кільця ріпчастої цибулі та солодкий перець соломкою. Посоліть овочі, а згодом додайте до них рибну суміш з яйцями та спеціями. Рівномірно розподіліть цибулю й перець у суміші.

Смажте під кришкою до готовності, посипте омлет тертим твердим сиром та меленим чорним перцем. Залиште під кришкою ще на пару хвилин, поки сир не розтопиться. 

Порада від Інформатора: замість сардин ви можете навіть взяти звичайну кільку в томаті. Смачного!

Джерело