Рецепт омлету з рибною консервою сподобається всім поціновувачам страв з риби. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду.
Вам знадобиться:
- Сардини в томаті – 200 г.
- Яйця – 2 штуки.
- Зелена цибуля – 2-3 пера.
- Борошно – 1 чайна ложка.
- Сіль – півчайної ложки.
- Орегано – до смаку.
- Кмин – до смаку.
- Сіль лайма – з половинки лайма.
- Оливкова олія – для смаження.
- Цибуля ріпчаста – половина.
- Солодкий перець – половина.
- Твердий сир – 150 г.
Як готувати:
Відкрийте рибну консерву, викладіть її вміст у піалу та вбийте туди яйця. Перемішайте масу виделкою так, аби вона вийшла більш-менш однорідна (наскільки це можливо).
Додайте до риби та яєць зелену цибулю, борошно, сіль та спеції, ще раз все перемішайте. Вичавіть сік половинки лайма і знов перемішайте.
На пательні на оливковій олії легко підсмажте кільця ріпчастої цибулі та солодкий перець соломкою. Посоліть овочі, а згодом додайте до них рибну суміш з яйцями та спеціями. Рівномірно розподіліть цибулю й перець у суміші.
Смажте під кришкою до готовності, посипте омлет тертим твердим сиром та меленим чорним перцем. Залиште під кришкою ще на пару хвилин, поки сир не розтопиться.
Порада від Інформатора: замість сардин ви можете навіть взяти звичайну кільку в томаті. Смачного!