Весільний італійський суп для наречених, які стежать за фігурою

28 листопада у США відзначають День подяки і їдять культову індичку. Саме тому ми приготуємо страву з м’ясом індички! Рецепт так званого “весільного” супу з індичкою сподобається всім, хто слідкує за фігурою. Готувати його просто. А щоб смакувало краще, Інформатор має для вас кулінарну пораду. 

Суп з фрикадельками з м’яса індички й зеленню 

Вам знадобиться: 

Для фрикадельок:

  • Грудка індички – 0,5 кг фаршу. 
  • Панірувальні сухарі – жменя. 
  • Приправи – до смаку.
  • Сир пармезан – 100 г.
  • Петрушка, цибуля, часник – до смаку.
  • Яйце – 1 штука.
  • Сіль – до смаку.

Для супу:

  • Оливкова олія – 0,2 л.
  • Цибуля – 1 штука.
  • Морква – 1 штука.
  • Курячий бульйон – 1 л.
  • Тертий пармезан – 50 г.
  • Листова зелень – пучок.
  • Подрібнений перець – до смаку.
  • Томатна паста – 1 столова ложка. 
Це дуже проста в приготувані й поживна страва на осінь!

Як готувати: 

Перебийте індичу грудку на фарш, посоліть, поперчіть, приправте спеціями до смаку, сформуйте фрикадельки, приблизно по 1 столовій ложці кожна, і запечіть їх протягом 8-10 хвилин на деко в духовці, попередньо обвалявши в панірувальних сухарях. Це допоможе їм зберегти форму в супі.

Приготуйте курячий бульйон. Потім у великій каструлі для супу або в духовці обсмажте оливкову олію, цибулю та моркву до м’якості. Додайте курячий бульйон і тертий сир, потім накрийте кришкою і доведіть до кипіння. Вкиньте макарони та зелень. 

Як тільки бульйон знову закипить, додайте фрикадельки та варіть до готовності. Посоліть, поперчіть, додайте ложку томатної пасти для аромату. Смачного!

рецепт 1
Ми переконані, що цей суп сподобається всім членам родини без винятку.

Порада від Інформатора: до супу можна додати бекон, селеру чи капусту, а щоб цей супчик приготувався ще швидше, ви можете зробити це в каструлі швидкого приготування чи мультиварці.

Джерело