Зима прийшла в Україну не тільки погодна, але й календарна. Отже, варто запасатися додатковими калоріями для зігріву. Тож, переходимо на ситні зимові страви. Рецепт поживного салату з редькою сподобається всім любителям святкових зимових страв, які водночас можна подавати до столу щодня. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду.
М’ясний зимовий салат з редькою
Вам знадобиться:
- Буряк (крупний) – 1 штука.
- Морква (крупна) – 1 штука.
- Картопля (середня) – 2 штуки.
- Яйця – 3 штуки.
- Мариновані або квашені огірки – 1-2 штуки, залежно від розміру.
- Відварене м’ясо – 350 г.
- Редька (крупна) – 1 штука.
- Сир твердий – 150 г.
- Нежирний майонез або сметана – пів склянки.
Як готувати:
Буряк, моркву, картоплю, яйця, огірки й м’ясо наріжте кубиками, редьку і сир натріть на дрібній тертці. Все перемішайте і змастіть майонезом. Смачного!
Порада від Інформатора: м’ясо можна взяти будь-яке – відварну курку, індичку, яловичину.