У Києві закривається ще один “зірковий” ресторан. Йдеться про заклад INCH, що розташований на вулиці Жилянській і належить захиснику лондонського клубу “Арсенал” та збірної України Олександрові Зінченку. Тут проводилися перегляди футбольних матчів і підтримували “наших”, проте менеджмент оголосив про те, що заклад “поставлять на паузу”.
Про закриття ресторану INCH, що на вулиці Жилянській, 59 у Голосіївському районі Києва, повідомила адміністрація закладу через Instagram. Спочатку він позиціонував себе як преміальний ресторан для цінителів вишуканої кухні та спорту, але, очевидно, вибір місця був невдалим: INCH пропрацював лише рік перед закриттям.
“Ми ніколи не були лише про спорт. Ми створювали атмосферу, вечори з драйвом та приємні бесіди. Про друзів, святкування важливих і радісних подій. Про робочі мітинги, які поєднують справу і задоволення… Сьогодні INCH ставить свою історію на паузу. Ми не знаємо, чи буде продовження, але точно знаємо, що цей розділ був справжнім і важливим”, – підкреслили менеджери закладу в соціальних мережах.
Ставка на спорт не була випадковою: серед засновників закладу значилася футболіст, захисник лондонського “Арсенала” та збірної України Олександр Зінченко, а також спортивна оглядачка Влада Зінченко. Особливістю закладу стала трансляція спортивних подій на великому екрані, що створювало атмосферу трибун. Стіни прикрашали портрети спортивних зірок, а влітку в INCH відбувалися вечори джазу, соулу та класичного хаусу.
Гості смакували різноманітні стартери, крафтове пиво з закусками, стравами форматів finger-food, стейками, морепродуктами, супами та вишуканими десертами. Серед напоїв пропонувалися авторські коктейлі, присвячені легендам світового спорту. Заклад позиціонував себе як преміальний: коли INCH відкрився у червні 2024 року, він запропонував досить високі ціни — тако з креветкою коштувало 340 грн, тартар з лосося – 640 грн, а пиво з крафтовим м’ясом перевищувало 1500 грн.
У Києві закрилися культові “Кеди” на Бесарабці: що сталося, і за яку ціну їх можна придбати
Нагадаємо, що нещодавно Інформатор повідомив про те, що одна з найпопулярніших пивних локацій Києва закрилася. Бар “Кеди”, який працював на Басейній протягом майже шести років, поповнив список закладів, що зникли з гастрономічної мапи столиці у 2025 році. Причинами стали зміни у звичках відвідувачів та втрата постійних клієнтів.
Через кілька днів стало відомо, що культовий паб “Кеди” на Бесарабці у самому центрі Києва виставлено на продаж. Його можна придбати разом з літньою терасою, дегустаційною кімнатою та інноваційною системою розливу пива. За все устаткування, ліцензії та інше власник Денис Жаткін планує отримати 150 тисяч доларів.