Фігурі у 62 роки не зашкодить: гарячий сніданок Демі Мур

11 листопада народилась американська акторка Демі Мур, відома своєю стрункістю попри вік. Акторці 61 рік, проте вона може похвалитися фігурою, якій позаздрить будь-яка студентка, і нерідко демонструє її у соцмережах. Демі Мур уважно стежить, щоб не переїдати. Їсть вона не більше трьох разів на день і ніколи не перекушує, а між їдою п’є трав’яні чаї та воду без газу.

Мур наполягає, що важливо не тільки дотримуватися норм калорій, але й стежити за тим, щоб усі продукти були корисними. Наприклад, до списку головних табу актриси входять олія, вершки та майонез, а також солодощі й напівфабрикати.

Вона їсть багато фруктів, сирих овочів, ягід та зелені, п’є соки та смузі, а також готує поживні супи. У її раціон входять горіхи та насіння. Проте ми сьогодні приготуємо страву, яка є джерелом клітковини й вітамінів, та здатна знизити рівень холестерину й навіть захистити серце.

Фігурі 61-річної Мур може позаздрити будь-яка молода дівчина.

Рецепт цвітної капусти сподобається всім, хто слідкує за своєю формою. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду!

Цвітна капуста, запечена в соєвому соусі 

Вам знадобиться:

  • Часник – 2 зубчики, подрібнити.
  • Соєвий соус – 1 столова ложка.
  • Соус “теріякі” – 1,5 столових ложки.
  • Білий перець – 0,5 чайної ложки.
  • Томатна паста – 1 столова ложка.
  • Тофу – 2 кубики.
  • Суміш спецій – 0,5 чайної ложки.
  • Мед – 1 столова ложка. 
  • Червоне вино або бренді – 1 столова ложка.
Завдяки соусу ця страва матиме карамельний відтінок смаку!
Завдяки соусу ця страва матиме карамельний відтінок смаку!

Як готувати: 

Розігрійте духовку до 220 C. Наповніть велику каструлю на дві третини водою і доведіть до кипіння. Додайте столову ложку солі та занурте цвітну капусту, залишивши її варитися на повільному вогні 10-12 хвилин, поки вона не стане м’якою, але не перевариться.

Тим часом збийте інгредієнти соусу блендером до однорідності. Злийте цвітну капусту та обсушіть. Перекладіть на деко і змастіть її маринадом, потім збризніть олією.

Поставте цвітну капусту в духовку та запікайте 10 хвилин, потім зменшіть температуру до 180°C/160°C і готуйте, час від часу змащуючи соусом, ще 20–30 хвилин, поки вона не стане карамелізованою та хрусткою. Вийміть з духовки та охолодіть протягом п’яти хвилин, потім покладіть зверху ріпчасту цибулю.

Порада від Інформатора: подавайте з пропареним рисом. 

Джерело