13 листопада відзначають Міжнародний день сосиски. Навіть зі звичайних сосисок можна приготувати смачну та ситну страву, якщо додати до них овочі та спеції. Рецепт сосисок по-корейськи сподобається всім любителям сосисок і хот-догів. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду.
Сосиски по-корейськи
Вам знадобиться:
- Сосиски – 350 г.
- Цибуля – 1-2 штуки.
- Морква – 1 штука.
- Болгарський перець – 1 штука.
- Соєвий соус – 50 мл.
- Сушений часник – пів чайної ложки.
- Мелена паприка – пів чайної ложки.
- Зелень – до смаку.
Як готувати:
Сосиски треба очистити та порізати порційними шматочками. Очистити цибулю, моркву та болгарський перець. Цибулю порізати тонкими півкільцями, болгарський перець тонкими смужками, а моркву натерти на тертці для моркви по-корейськи.
Далі слід розігріти сковорідку, налити декілька столових ложок олії, викласти сосиски й на середньому вогні смажити 5 хвилин.
Далі додати всі овочі, перемішати та смажити ще 5 хвилин.
На цьому етапі вогонь варто зменшити до маленького, додати улюблені спеції, соєвий соус, перемішати, протушкувати 5 хвилин. Перед подачею додати зелень. Смачного!
Порада від Інформатора: сосиски можна брати як молочні, так і копчені. Подавати сосиски по-корейськи можна з будь-яким гарніром чи салатом.