Лісапетний батальйон – пригощає: сімейний рецепт Наталії Фаліон

18 листопада народилась зірка “Лісапетного батальйону” Наталія Фаліон. Артистка чудово готує й залюбки ділиться рецептами з фанатами. Цього разу вона поділилася секретами приготування святкової “Начинки”, яку, за її словами, на Західній Україні готують в кожній родині. Приготуємо і ми!

Рецепт святкової запіканки сподобається всім любителям різноманітних начинок. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду!

Зірка “Лісапетного батальйону” чудово готує!

Запіканка “Начинка” від Наталії Фаліон 

Вам знадобиться:

  • Кип’ячене молоко – близько 0,5 л.
  • Батон – 1 штука.
  • Яйця – 15 штук.
  • Ребра – 800 г.
  • Бульйон, зварений на ребрах.
  • Панірувальні сухарі.
Запіканка Начинка від зірки Лісапетного батальйону Наталії Фаліон 2
Ароматна запіканка “Начинка” від артистки.

Як готувати:

Батон ріжемо на кубики та поділяємо на дві частини й кладемо у дві миски. Першу половину заливаємо кип’яченим молоком, у другу виливаємо близько чотирьох черпаків бульйону. Чекаємо поки хліб повністю вбере в себе рідину.

Тим часом збиваємо 15 яєць. І нарізаємо м’ясо. Батонні “кубики” висипаємо в одну велику тарілку і додаємо м’ясо та яйця. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти.

Форму змащуємо олією та присипаємо сухарями. Виливаємо начинку у форму і ставимо випікати у розігріту духовку до готовності. Смачного! 

Запіканка Начинка від зірки Лісапетного батальйону Наталії Фаліон 3
Наталія Фаліон не тільки співає добре!

Порада від Інформатора: присипте запіканку зеленню та подавайте з улюбленими напоями – соками, квасом чи кисляком!

 



Джерело