18 листопада народилась зірка “Лісапетного батальйону” Наталія Фаліон. Артистка чудово готує й залюбки ділиться рецептами з фанатами. Цього разу вона поділилася секретами приготування святкової “Начинки”, яку, за її словами, на Західній Україні готують в кожній родині. Приготуємо і ми!
Рецепт святкової запіканки сподобається всім любителям різноманітних начинок. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду!
Запіканка “Начинка” від Наталії Фаліон
Вам знадобиться:
- Кип’ячене молоко – близько 0,5 л.
- Батон – 1 штука.
- Яйця – 15 штук.
- Ребра – 800 г.
- Бульйон, зварений на ребрах.
- Панірувальні сухарі.
Як готувати:
Батон ріжемо на кубики та поділяємо на дві частини й кладемо у дві миски. Першу половину заливаємо кип’яченим молоком, у другу виливаємо близько чотирьох черпаків бульйону. Чекаємо поки хліб повністю вбере в себе рідину.
Тим часом збиваємо 15 яєць. І нарізаємо м’ясо. Батонні “кубики” висипаємо в одну велику тарілку і додаємо м’ясо та яйця. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти.
Форму змащуємо олією та присипаємо сухарями. Виливаємо начинку у форму і ставимо випікати у розігріту духовку до готовності. Смачного!
Порада від Інформатора: присипте запіканку зеленню та подавайте з улюбленими напоями – соками, квасом чи кисляком!