Лівермуш – американський паштет на сніданок

Рецепт американського свинячого паштету сподобається всім м’ясоїдам. Готувати його просто. А щоб було ще смачніше, Інформатор має для вас кулінарну пораду.

Livermush: американський паштет зі свинини

Вам знадобиться: 

  • Свиняча голова – 1 штука.
  • Свиняча печінка – 1 штука.
  • Кукурудзяне борошно – 450 г.
  • Шавлія – 3 повні столові ложки.
  • Сіль – 3 повні столові ложки.
  • Чорний перець – 3 великі столові ложки.
  • Приправа – за бажанням.
Додайте до паштету зелень, аби смакувало ще ароматніше!

Як готувати: 

Помістіть свинячу голову та свинячу печінку в каструлю з водою, занурте їх повністю. Варіть, поки м’ясо не стане м’яким. Потім дістаньте свинячу голову та печінку з води, процідіть бульйон і залиште воду в мисці.

Зріжте м’ясо зі свинячої голови та дрібно подрібніть разом з печінкою. Помістіть назад у порожню каструлю, додайте кукурудзяне борошно та приправи й повільно додайте воду, поки вона не стане консистенцією вареної вівсянки. Варіть і помішуйте близько 6 хвилин.

Викладіть у форми для хліба та дайте настоятися в холодильнику на ніч.

Порада від Інформатора: обсмажте скибочки і їжте на сніданок бутерброд з паштетом і яйцями. Смачного!

Джерело