Рецепт американського свинячого паштету сподобається всім м’ясоїдам. Готувати його просто. А щоб було ще смачніше, Інформатор має для вас кулінарну пораду.
Livermush: американський паштет зі свинини
Вам знадобиться:
- Свиняча голова – 1 штука.
- Свиняча печінка – 1 штука.
- Кукурудзяне борошно – 450 г.
- Шавлія – 3 повні столові ложки.
- Сіль – 3 повні столові ложки.
- Чорний перець – 3 великі столові ложки.
- Приправа – за бажанням.
Як готувати:
Помістіть свинячу голову та свинячу печінку в каструлю з водою, занурте їх повністю. Варіть, поки м’ясо не стане м’яким. Потім дістаньте свинячу голову та печінку з води, процідіть бульйон і залиште воду в мисці.
Зріжте м’ясо зі свинячої голови та дрібно подрібніть разом з печінкою. Помістіть назад у порожню каструлю, додайте кукурудзяне борошно та приправи й повільно додайте воду, поки вона не стане консистенцією вареної вівсянки. Варіть і помішуйте близько 6 хвилин.
Викладіть у форми для хліба та дайте настоятися в холодильнику на ніч.
Порада від Інформатора: обсмажте скибочки і їжте на сніданок бутерброд з паштетом і яйцями. Смачного!