Рецепт фаршированого хліба сподобається всім, хто любить незвичайні страви. Готувати його просто. А щоб було ще смачніше, Інформатор має для вас смачну пораду.
9 листопада народився український комедійний актор Юрій Ткач. Він чудово готує, тож разом з шеф-кухарем Олегом Бібіковим приготував фарширований хліб, який люблять їсти на сніданок єгиптяни. Отже, руки на кухню і нумо готувати!
Сніданок фараонів для Юрія Ткача
Вам знадобиться:
- Бекон – 50 г.
- Маслини – 120 г.
- Оливки – 120 г.
- В’ялені томати – 200 г.
- Моцарела – 300 г.
- Хліб – 1 штука.
- Часник – 30 г.
- Петрушка – 30 г.
- Розмарин – 10 г.
- Сіль, чорний перець – до смаку.
Як готувати:
Натріть моцарелу на тертушку для моркви та дрібно наріжте миту зелень, подрібніть часник. Хліб розріжте зверху так, щоб утворились кубики (сіточкою), але не прорізаючи його до кінця.
Змішайте зелень з подрібненим розмарином, тертим часником і оливковою олією. Посоліть, додайте чорний перець і перемішайте. Вкладіть суміш в хліб, гарно протираючи.
Туди ж додайте копчений бекон, розрізані четвертинки маслин, прикопчений бекон і моцарелу з в’яленими томатами.
Запікайте в духовці при температурі 180 С протягом 10-12 хвилин до золотавої скоринки. Смачного!
Порада від Інформатора: хліб можна взяти будь-який, але бажано вчорашній, аби тісто краще трималось форми. Смакуватиме з борщем, темним, квасом, кисляком і томатним соком. Можете додавати до такого хлібу українське сало.