Сніданок єгипетських фараонів від Юрія Ткача

Рецепт фаршированого хліба сподобається всім, хто любить незвичайні страви. Готувати його просто. А щоб було ще смачніше, Інформатор має для вас смачну пораду. 

9 листопада народився український комедійний актор Юрій Ткач. Він чудово готує, тож разом з шеф-кухарем Олегом Бібіковим приготував фарширований хліб, який люблять їсти на сніданок єгиптяни. Отже, руки на кухню і нумо готувати!

Юрій Ткач переконаний, що така чудова закуска з фаршированого хліба підійде і до традиційного українського борщу!

Сніданок фараонів для Юрія Ткача 

Вам знадобиться: 

  • Бекон – 50 г.
  • Маслини – 120 г.
  • Оливки – 120 г.
  • В’ялені томати – 200 г.
  • Моцарела – 300 г.
  • Хліб – 1 штука. 
  • Часник – 30 г.
  • Петрушка – 30 г.
  • Розмарин – 10 г.
  • Сіль, чорний перець – до смаку.
Сніданок єгипетських фараонів для Юрія Ткача 1
Їсти такий сніданок можна руками, з паштетом, яєчнею і соком!

Як готувати: 

Натріть моцарелу на тертушку для моркви та дрібно наріжте миту зелень, подрібніть часник. Хліб розріжте зверху так, щоб утворились кубики (сіточкою), але не прорізаючи його до кінця.

Змішайте зелень з подрібненим розмарином, тертим часником і оливковою олією. Посоліть, додайте чорний перець і перемішайте. Вкладіть суміш в хліб, гарно протираючи.

Туди ж додайте копчений бекон, розрізані четвертинки маслин, прикопчений бекон і моцарелу з в’яленими томатами. 

Запікайте в духовці при температурі 180 С протягом 10-12 хвилин до золотавої скоринки. Смачного!

Порада від Інформатора: хліб можна взяти будь-який, але бажано вчорашній, аби тісто краще трималось форми. Смакуватиме з борщем, темним, квасом, кисляком і томатним соком. Можете додавати до такого хлібу українське сало.

Джерело