Справжній зимовий салат, крутіший за Олів’є

Зима прийшла в Україну не тільки погодна, але й календарна. Отже, варто запасатися додатковими калоріями для зігріву. Тож, переходимо на ситні зимові страви. Рецепт поживного салату з редькою сподобається всім любителям святкових зимових страв, які водночас можна подавати до столу щодня. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду. 

М’ясний зимовий салат з редькою 

Вам знадобиться:

  • Буряк (крупний) – 1 штука.
  • Морква (крупна) – 1 штука.
  • Картопля (середня) – 2 штуки.
  • Яйця – 3 штуки.
  • Мариновані або квашені огірки – 1-2 штуки, залежно від розміру.
  • Відварене м’ясо – 350 г.
  • Редька (крупна) – 1 штука.
  • Сир твердий – 150 г.
  • Нежирний майонез або сметана – пів склянки.
Приготуйте такий салат для всієї родини, тим більше що це надзвичайно просто.

Як готувати: 

Буряк, моркву, картоплю, яйця, огірки й м’ясо наріжте кубиками, редьку і сир натріть на дрібній тертці. Все перемішайте і змастіть майонезом. Смачного!

Порада від Інформатора: м’ясо можна взяти будь-яке – відварну курку, індичку, яловичину. 

Джерело