28 листопада у США відзначають День подяки і їдять культову індичку. Саме тому ми приготуємо страву з м’ясом індички! Рецепт так званого “весільного” супу з індичкою сподобається всім, хто слідкує за фігурою. Готувати його просто. А щоб смакувало краще, Інформатор має для вас кулінарну пораду.
Суп з фрикадельками з м’яса індички й зеленню
Вам знадобиться:
Для фрикадельок:
- Грудка індички – 0,5 кг фаршу.
- Панірувальні сухарі – жменя.
- Приправи – до смаку.
- Сир пармезан – 100 г.
- Петрушка, цибуля, часник – до смаку.
- Яйце – 1 штука.
- Сіль – до смаку.
Для супу:
- Оливкова олія – 0,2 л.
- Цибуля – 1 штука.
- Морква – 1 штука.
- Курячий бульйон – 1 л.
- Тертий пармезан – 50 г.
- Листова зелень – пучок.
- Подрібнений перець – до смаку.
- Томатна паста – 1 столова ложка.
Як готувати:
Перебийте індичу грудку на фарш, посоліть, поперчіть, приправте спеціями до смаку, сформуйте фрикадельки, приблизно по 1 столовій ложці кожна, і запечіть їх протягом 8-10 хвилин на деко в духовці, попередньо обвалявши в панірувальних сухарях. Це допоможе їм зберегти форму в супі.
Приготуйте курячий бульйон. Потім у великій каструлі для супу або в духовці обсмажте оливкову олію, цибулю та моркву до м’якості. Додайте курячий бульйон і тертий сир, потім накрийте кришкою і доведіть до кипіння. Вкиньте макарони та зелень.
Як тільки бульйон знову закипить, додайте фрикадельки та варіть до готовності. Посоліть, поперчіть, додайте ложку томатної пасти для аромату. Смачного!
Порада від Інформатора: до супу можна додати бекон, селеру чи капусту, а щоб цей супчик приготувався ще швидше, ви можете зробити це в каструлі швидкого приготування чи мультиварці.