Відзначаючи день народження 14 червня, українська реперка та інфлюєнсерка Alyona Alyona завжди була впевненою у своїх формах. Вона не соромиться їх, адже любить смачно поїсти, але намагається вибирати корисну їжу. Саме тому, її рецепт млинців вражає своєю оригінальністю.
Основним інгредієнтом у цій страві є кабачки, які роблять млинці ніжними та смачними. Як зазначає Alyona Alyona, ці млинці також дуже корисні завдяки високому вмісту вітамінів, клітковини та мінералів у кабачках. Приготування займає менш ніж сорок хвилин, а з поради Інформатора страва стане ще смачнішою.
Млинці з кабачків від Alyona Alyona
Інгредієнти для приготування:
Для млинців:
- Кабачки – 2 середніх
- Яйця – 2-3 (в залежності від розміру)
- Молоко – 300 мл
- Олія – 1 столова ложка
- Твердий сир – 30-50 г
- Борошно (при необхідності)
- Розпушувач – 1 чайна ложка
- Сіль, перець – за смаком
Для начинки:
- Кисломолочний сир – 300 г
- Кріп – пучок
Кроки приготування:
Спочатку розрізаємо кабачки навпіл і видаляємо насіння ложкою. Наступним етапом натираємо кабачки на середній тертці та залишаємо на 10 хвилин, щоб вони віддали сік, який слід злити. Тим часом натираємо на дрібній тертці твердий сир.
В глибокій мисці змішуємо яйця, молоко, олію, натертий сир, додамо розпушувач, сіль і перець. Потім додаємо кабачки і добре перемішуємо. Якщо потрібно, можна додати трохи борошна, аби млинці краще тримали форму.
Розігріваємо пательню і обсмажуємо млинці з обох сторін на середньому вогні. Для начинки беремо кисломолочний сир, додаємо нарізаний кріп, солимо й перемішуємо. Загортаємо начинку у млинці.
Корисна порада від Інформатора: Млинці стануть ще смачнішими, якщо додати свіжу петрушку, базилік або кінзу. Ці спеції, як куркума, шафран або мускатний горіх, також додадуть унікальні смакові відтінки.