Анна Кошмал обрала шлях без жорстких дієт і знайшла врятування для своєї фігури

22 жовтня українська акторка Анна Кошмал святкує своє 31-річчя. Вона здобула широку популярність завдяки своїй ролі Жені у серіалі “Свати”. Також вона знялася в головних ролях у серіалах “Сашка”, “Село на мільйон” та “Хороший хлопець”. Акторка відрізняється стриманістю та ідеальною фізичною формою, підтримуючи її завдяки заняттям йогою та здоровому харчуванню.

Анна зазначає, що не дотримується жодних дієт, а надає перевагу збалансованому харчуванню. Вона вважає, що саме це є секретом енергії протягом усього дня. Проте, деякі обмеження все ж присутні. Наприклад, акторка відмовилася від кави, замінивши її на чай матча, який допомагає виводити токсини. А ще вже тривалий час вона не вживає м’ясо. Страви намагається готувати легкі, але поживні.

Одним із улюблених гарнірів Анни є рис. Вона його готує у японському стилі, додаючи імбир, соєвий соус та лимон. Завдяки цьому, він виходить дуже свіжим та пікантним, швидко надаючи відчуття ситості. Готувати такий рис легко, тому спробуємо приготувати просту страву з режиму харчування відомої акторки.

Рис із соєвим соусом та імбиром від Анни Кошмал


Гарнір до будь-якої страви, який сприяє схудненню.

Вам знадобиться:

  • рис – 400 г
  • оливкова олія – 100 мл
  • соєвий соус – 100 мл
  • часник – 3 зубчики
  • імбир – 1 шматочок
  • мед – 1 ст.л.
  • лимон – 1/3 шт.

Як готувати:

Приготування цієї страви максимально просте і швидке. Рис ретельно промивається і відварюється до готовності. Потім розігрівається пательня, наливається оливкова олія, висипається рис, додається натертий імбир, дрібно нарізаний лимон, соєвий соус і мед. Все добре перемішується і обжарюється під закритою кришкою на повільному вогні 8-10 хвилин. Можна подавати до столу.

Корисні поради: до такого рису можна додати сир тофу або гриби, кукурудзу чи горошок, а також подрібнений солодкий перець чи моркву. Можна також додати курку, креветки або інші морепродукти. Подавайте страву гарячою, посипавши подрібненою зеленню і кунжутом.