Азіатський овочевий суп від похмілля, грипу та застуди

Після свят і поживних застіль хочеться легкої їжі. Приготуйте ідеальний бульйон для щоденного споживання як засіб для підсилення імунітету та детоксикації. Рецепт антипохмільного супу або юшки від застуду сподобається всім! Готувати його просто. А щоб було ще смачніше, Інформатор має для вас смачні поради.

Суп від запалення

Вам знадобиться:

  • Паста місо або відварена соя – 1 столова ложка.
  • Корінь імбиру (подрібнений) – 1 столова ложка.
  • Мелена куркума – 2 чайні ложки.
  • Тертий часник – 1 чайна ложка.
  • Ріпчаста цибуля/зелена цибуля – 2 штуки, пучок.
  • Рослинна олія – 2 столові ложки.
  • Гриби, нарізані четвертинками – жменя.
  • Велика редька, нарізана кружальцями – 1 штука.
  • Перець чилі – 1 штука.
  • Лимон/лайм – 1 штука.
  • Овочевий бульйон – 1 літр.
  • Листя шпинату або бок-чой – жменя.
  • Смажений арахіс – для подачі.
  • Листя м’яти – для подачі.
  • Нашаткована фіолетова капуста – для подачі.
Ця страва неодмінно поставить вас на ноги за будь-яких обставин!

Як готувати:

На сковороді на середньому вогні обсмажте місо-пасту, імбир, куркуму, часник і ріпчасту цибулю/зелену цибулю на олії протягом 1-2 хвилин до появи аромату. Додайте гриби і готуйте ще 5 хвилин.

Додайте всі інші інгредієнти, крім листя шпинату/бок-чой, залийте овочевим бульйоном. Зменшіть вогонь до мінімуму та тушкуйте ще 20 хвилин, додавши шпинат або бок-чой протягом останніх 3 хвилин, щоб він зберіг свій чудовий зелений колір. Смачного!

Порада від Інформатора: подавайте з підсмаженим арахісом, свіжою м’ятою, фіолетовою капустою та квашеною капустою.

Джерело