Після свят і поживних застіль хочеться легкої їжі. Приготуйте ідеальний бульйон для щоденного споживання як засіб для підсилення імунітету та детоксикації. Рецепт антипохмільного супу або юшки від застуду сподобається всім! Готувати його просто. А щоб було ще смачніше, Інформатор має для вас смачні поради.
Суп від запалення
Вам знадобиться:
- Паста місо або відварена соя – 1 столова ложка.
- Корінь імбиру (подрібнений) – 1 столова ложка.
- Мелена куркума – 2 чайні ложки.
- Тертий часник – 1 чайна ложка.
- Ріпчаста цибуля/зелена цибуля – 2 штуки, пучок.
- Рослинна олія – 2 столові ложки.
- Гриби, нарізані четвертинками – жменя.
- Велика редька, нарізана кружальцями – 1 штука.
- Перець чилі – 1 штука.
- Лимон/лайм – 1 штука.
- Овочевий бульйон – 1 літр.
- Листя шпинату або бок-чой – жменя.
- Смажений арахіс – для подачі.
- Листя м’яти – для подачі.
- Нашаткована фіолетова капуста – для подачі.
Як готувати:
На сковороді на середньому вогні обсмажте місо-пасту, імбир, куркуму, часник і ріпчасту цибулю/зелену цибулю на олії протягом 1-2 хвилин до появи аромату. Додайте гриби і готуйте ще 5 хвилин.
Додайте всі інші інгредієнти, крім листя шпинату/бок-чой, залийте овочевим бульйоном. Зменшіть вогонь до мінімуму та тушкуйте ще 20 хвилин, додавши шпинат або бок-чой протягом останніх 3 хвилин, щоб він зберіг свій чудовий зелений колір. Смачного!
Порада від Інформатора: подавайте з підсмаженим арахісом, свіжою м’ятою, фіолетовою капустою та квашеною капустою.