Досить їсти казенний оселедець: як самому замаринувати рибку

Іноді хочеться якихось пікантних страв. На такий випадок ви можете купити свіжу рибку і замаринувати її вдома самостійно. Рецепт маринованої з оцтом і цукром салаки сподобається всім. Готувати його просто. А щоб було ще смачніше, Інформатор має для вас смачну пораду. 
Маринована салака з коріандром
Вам знадобиться:

Вода – 0,5 л.
Оцет – 5-6 столових ложок.
Цукор – 1 столова ложка.
Лавровий лист – 3 штуки.
Перець духмяний та гіркий – до смаку.
Коріандр (зерна) – 1 столова ложка.  

Простий маринад до страви – не вимагає великих затрат.

Як готувати: 
Рибу розріжте та почистіть. Дві цибулини наріжте півкільцями, перекладіть нею рибу та заливайте холодним маринадом на 2 години. Злийте маринад, додайте пахучу олію та смакуйте.

Порада від Інфомартора: оселедець також можна приготувати вдома за цим рецептом. Смачного!

Абзац соцмереж наприкінці матеріалу
Сейчас читают – блок в текст новости

Джерело