Дизель Шоу викрито завдяки коміку Євгену Гашенку: нові подробиці!

Український актор і телеведучий Євген Гашенко 30 вересня святкує свій 44-й день народження. Він володіє неймовірним талантом та харизмою, завжди намагаючись сприймати життя з оптимізмом. Євген здобув популярність завдяки проектам “Дізель шоу” та ситкому “На трьох”. Окрім сценічної діяльності, актор захоплюється кулінарією та навіть відкрита власний ресторан, присвячений азійській кухні.

Попри такий вибір для свого бізнесу, вдома Євген віддає перевагу українській кухні і часто готує різноманітні національні страви. Однією з його улюблених є горщики з м’ясом і картоплею. За словами актора, вони виходять дуже смачними та поживними. Сирна скоринка робить страву неймовірно ароматною. Готувати її просто, тому пропонуємо спробувати приготувати українську страву від цього відомого комедійного актора.

М’ясо в горщиках від Євгена Гашенка

Страва виходить ароматна та поживна.

Вам знадобиться:

  • картопля – 300 г
  • м’ясо (свинина, телятина, курка) – 400 г
  • бекон – 200 г
  • вино біле або червоне – 100 г
  • твердий сир – 100 г
  • свіжа зелень
  • сіль та перець

Як готувати:

Очистіть і промийте картоплю, наріжте її великими кубиками. М’ясо також наріжте на шматочки. Обсмажте бекон на сковороді до золотистого кольору. Візьміть глиняні горщички і укладайте в них шарами м’ясо, картоплю та бекон. Додайте трохи води і пару ложок вина. Посоліть та поперчіть за смаком, потім помістіть у попередньо розігріту до 180 градусів духовку. Тушіть протягом 1,5 години.

Щоб горщики не перегрілися та не тріснули, краще ставити їх у деко та налити в нього трохи води. По закінченню часу відкрийте кришечки горщечків і посипте поверх натертим сиром. Запікайте ще 10-15 хвилин. Дістаньте з духовки та прикрасьте зеленню. Смачного!

Поради: Для додаткового аромату і смаку додайте цибулю та моркву. Чудово поєднуються з картоплею та м’ясом гриби і кабачки, що зробить страву соковитішою. Не забудьте про лавровий лист і духмяний перець.