Володарка титулу “Міс Україна-2016” Олександра Кучеренко натякнула на новий роман через кілька місяців після розлучення з тревел-блогером і журналістом Дмитром Комаровим. Вона зізналася, що обожнює каву і щось до неї, втім враховує період посту й для приготування смаколиків шукає рецепти без яєць та молока.
“Цього разу експериментую з бананово-шоколадно-кавовим пирогом. І це просто фантастичне поєднання, яке готується дуже легко і швидко. Потрібно змішати лише кілька інгредієнтів. А. І є ще один секретний інгредієнт. Але він потрібен, якщо точно знаєте, для кого готуєте цей пиріг😈 Як думаєте, додала?” – написала Кучеренко у своєму Instagram.
Коментатори згадали про Дмитра, мовляв, чому не дегустує, на що красуня відповіла, що тоді вона мала би додати до пирога перець чилі!
Ми ж приготуємо чудовий шоколадно-банановий пиріг до кави. Рецепт солодкого пирога від “Міс Україна” сподобається всім українським жінкам. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас кулінарну пораду!
Десерт з кави, бананів та шоколаду
Вам знадобиться:
- Банани – 2 штуки.
- Зварена кава – 250 мл.
- Рослинна олія – 80 мл.
- Цукор – 140 г.
- Холодна вода – 140 мл.
- Розчинна кава – пакетик.
- Борошно – 300 г.
- Розпушувач – 8 г.
- Чорний шоколад – плитка.
- Курага – 5-6 штук.
Як готувати:
Блендером перебийте пару дуже стиглих бананів. Влийте каву, склянку води та додайте цукор. Просійте борошно та додайте розпушувач. Збийте вінчиком. Додайте подрібнений чорний шоколад і курагу. Випікайте у кругій формі на пергаменті до готовності в розігрітій духовці.
Для крему міксером збийте розчинну каву, цукор і холодну воду. Нанесіть крем на пиріг.
Порада від Інформатора: дочекайтеся, поки пиріг повністю охолоне, перед тим, як зверху наносити крем. До речі, холодним пиріг смакує ще краще. Смачного!