Гусак, швидкість та мікс кухонь: у передмісті Києва відкрився гастро-бар з макдрайвом

У місті Вишневе на Київщині відкрився перший гастробар Gabar з опцією GAДрайв — форматом, що дозволяє замовити страви, не виходячи з авто. Заклад поєднує в собі кiлька форматів – тут можна швидко перекусити, повноцінно пообідати з сім’єю або випити каву з десертом на ходу. Для Київщини це перший ресторан мережі нового українського бренду швидкого харчування.

Про відкриття закладу у Вишневому повідомила Асоціація рітейлерів України. Гастробар Gabar має формат GAДрайв – гарячу їжу та напої можна замовити, не виходячи з авто. У меню понад 30 позицій, а загальна база страв налічує більше 100 – до речі, пропозиції будуть оновлюватися відповідно до сезонів та вподобань гостей.

До меню входять перші страви – класичні та авторські супи, серед яких томатний з базиліком, грибний крем-суп, курячий бульйон з локшиною. Також гарячі страви та гарніри, салати, бургери й кебаби, фірмові десерти та напої власного виробництва. Загалом меню є міксом зі страв різних кухонь світу, а його фішка – швидкість подачі, адже замовлення видають у середньому за 5-7 хвилин.

Gabar у Вишневому розташувався за адресою вул. Василя Стуса, 56.  Місце для закладу обрали стратегічне – з великою прохідністю, поруч із новобудовами, офісами й спортзалами. Гастробар дав роботу вісьмом місцевим працівникам, і команда продовжує зростати, у планах бару – забезпечити доставку замовлень у межах міста. 

У Києві відкрили суші-ресторан харківської мережі “Япіко”, а невдовзі за містом можна буде потрапити на козину ферму “Ясна”

Нагадаємо, нещодавно Інформатор писав про те, що у Києві відкрився перший столичний ресторан харківської мережі “Япіко”. Заклад працює на Берестейському проспект, 45, в меню – суші, роли, сети, понад 40 видів піци, класичні та суші-бургери. Протестувати страви можна вже зараз у ресторані, або замовивши доставку.

Також ми писали, що під Києвом, у селі Ліщинка, у 2025 році відкриється для відвідування туристами ферма-агросадиба “Ясна”. Вона спеціалізується на вирощуванні кіз: нині на ній проживають 11 кіз англо-нубійської породи, три десятки козенят і ще цап на ім’я Майбах. Основним же напрямком діяльності ферми є сироваріння й переробка козиного молока.

Джерело