Відзначена нагородами українська художня гімнастка Ганна Різатдінова 16 липня святкує свій день народження. Їй виповнилося 32 роки. Ганна є бронзовою призеркою Олімпійських ігор 2016 року в Ріо-де-Жанейро, чемпіонкою світу з обручем 2013 року, а також неодноразовою призеркою чемпіонатів світу та Європи. З юних років спортсменка дбає про свою фігуру та харчування. Гімнастка часто ділиться порадами зі своїми шанувальниками, в яких продуктах варто обмежити себе, а що краще додати в раціон.
Різатдінова рекомендує уникати всіх дієт і зосередитися на здоровому харчуванні та фізичній активності. Вона також радить включити до свого раціону велику кількість овочів та фруктів, білкових продуктів і складних вуглеводів. За словами спортсменки, саме ці продукти допоможуть зберегти здоров’я та підтримувати високий рівень енергії. Гімнастка поділилася оригінальним рецептом салату, який є справжньою “вітамінною бомбою”. Тож, давайте приготуймо його!
Салат з полуницею та ревенем
Вам знадобиться:
- банан – 1 шт.
- томати – 2 шт.
- ревінь – 2 пагони
- полуниця – 200 г
- білий хрін – 2 ч.л.
- оливкова олія
- сіль та перець
Як готувати:
Спочатку промийте та очистіть полуницю від хвостиків, потім наріжте її на чотири частини. Перекладіть ягоди в миску і додайте дрібно нарізаний ревінь та білий хрін, акуратно перемішуючи.
Щоб збалансувати кислий смак ревеню, додайте в салат подрібнений банан і заправте оливковою олією. Приправте сіллю та перцем за смаком. Цей салат чудово поєднується з курячими шніцелями.
Порада від Інформатора: особливий акцент салату надасть м’ята або розмарин. Можна також додати трохи сиру з пліснявою або фету, а щоб зробити салат більш калорійним, використовувати хамон.