Існує безліч варіацій яєчні та страв з яєць. Окрім класичної смаженої, популярними є омлет, фріттата, шакшука, яйця пашот та інші. Кожен має свої уподобання, додаючи різноманітні інгредієнти та приправи. Американська акторка Люсі Лью, котра 2 грудня святкує свій 57-й день народження, пропонує свій унікальний рецепт яєчні, який відрізняється від традиційних.
Акторка прославилася своїми ролями у фільмах “Янголи Чарлі”, “Вбити Білла” та “Чикаґо”, а також у серіалі “Еллі Макбіл”. Вона виглядає неймовірно завдяки високому вмісту рослинних продуктів у своєму раціоні, що допомагає їй зберігати енергію. Тож її страви завжди мають збалансований вигляд. Серед них є скрембл, до якого акторка охоче додає багато овочів і зелені. Для додаткової поживності вона також може приготувати порцію батату.
Ніжний скрембл від Люсі Лью
Вам знадобиться:
Для яєчні:
- яйця
- цибуля
- помідори черрі
- пармезан або моцарела
- свіжий базилік
- оливкова олія
- сіль і перець
Для картоплі:
- батат
- оливкова олія
- кайенський перець
- сіль і чорний перець
Як готувати:
Розігрійте сковороду, додавши трохи оливкової олії. После цього посоліть і поперчіть, а потім розбийте на сковороду яйця. Коли вони почнуть готуватися, обережно перемішуйте для рівномірного приготування. Коли будуть готові, зніміть їх на тарілку. Зверху покладіть нарізані помідори, зелений лук, натертий сир та листочки базиліку.
Для приготування домашніх картоплі фрі з батату, спочатку відваріть батат, а потім наріжте його на довгі брусочки. Розігрійте олію на сковороді, приправте сіллю, чорним і кайенським перцем, потім викладіть батат і обсмажте до золотистої скоринки. Додайте до тарілки з яйцями. Ваш сніданок готовий, смакуйте!
Поради: Щоб підвищити смак скремблу, замініть оливкову олію на вершкове масло, а наприкінці приготування додайте трохи вершків. Також можна подавати скрембл на тості з авокадо або гуакамоле.
