Манжосов не жартував, коли назвав цю страву святковою

5 квітня народився ексучасник студії “Квартал 95” Денис Манжосов. Він любить їсти гранатовий салат. А отже з такої нагоди приготуємо салат із зернями граната. 

– Яка ваша найулюбленіша Новорічна страва?, – запитали якось артиста. – Обов’язково, звичайно, олів’є і шампанське, гранатовий салат, – відповів Денис. Останній і приготуємо.

Рецепт із гранатом та горіхом сподобається всім прихильникам здорового харчування. Готувати його просто. А щоб було ще смачніше, Інформатор має для вас кулінарну пораду. 

Спывзасновник “Кварталу” любить салат із зернями граната.

Салат з гранатом та горіхами

Вам знадобиться:

  • Яловичина – 200 г.
  • Кукурудза консервована – 150 г.
  • Грецькі горіхи, очищені – 70 г.
  • Яйця – 3 штуки.
  • Картопля – 2 штуки.
  • Морква – 1 штука.
  • Гранат – 1 штука.
  • Майонез – 3-4 столові ложки.
  • Сіль – до смаку.
  • Зелена цибуля – 2 пера.
  • Харчова плівка.
Салат з гранатом і волоськими горіхами 2
Гранат насичує нашу кров залізом і піднімає гемоглобін

Як готувати: 

Відваріть м’ясо, овочі й яйця в підсоленій воді, остудіть. Ядра горіхів підсушіть на пательні чи в мікрохвильовці. Вистеліть велукий салатник двома шарами харчової плівки.

На дно салатника викладіть моркву, натерту на тонкій тертці, притисніть до дна і змастіть щаром майонезу. Горішки пересипте в пакет, перебийте до крихти і всипте до моркви – другим шаром. Також присмачте майонезом.

Поверх – консервована кукурдза, з якох слід завчасно злити рідину. На кукурудзу викладіть яйця, подрібнені на тертушці, з сіллю та майонезом до смаку.

На яйця викладіть шар відвареної яловичини, зволожте майонезом. Завершальним шаром йде натерта картопля. Утрамбуйте її для стійкості конструкції.

Порада від Інформатора: за допомогою пласкої тарілки переверніть салатник та відокремте плівку. Декоруйте салат зернятами гранату, зеленою цибулею й кукурудзою. Смачного!

Джерело