Наталія Могилевська, українська співачка, 2 серпня відзначає свій 50-річний ювілей. Протягом багатьох років вона залишається улюбленицею публіки, а звання Народної артистки України їй було присвоєно у 2004 році. Окрім своєї музичної кар’єри, Наталія здобула популярність завдяки участі у проєктах таких, як “Шанс”, “Танці з зірками”, “Зірка+зірка”. В останні часи увагу суспільства привертає її особисте життя, зокрема, вона удочерила двох дівчаток, які втратили батьків через повномасштабну агресію Росії.
Співачка дотримується принципів здорового харчування, відмовившись від вживання шкідливої їжі. У її раціоні – риба, яйця, сир, курка та індичка, а також овочі, фрукти, молочні продукти і каші. Готуючи, вона уникає зайвого жиру. Наталія також старанно уникає цукру, а навіть печиво освоїла пекти без нього. Вона поділилася рецептом зі своїми прихильниками, зазначивши, що воно виходить дуже смачним.
Рецепт морквяного печива від Наталії Могилевської
Інгредієнти:
- морква – 250 г
- вівсянка – 125 г
- вівсяне борошно – 125 г
- родзинки – 250 г
- кориця – 1/2 ч.л.
- ваніль – 1/2 ч.л.
- сік апельсиновий або яблучний – 125 мл
Приготування:
Моркву промити, очистити та натерти на терці. Вівсяні пластівці перетворити на борошно за допомогою кавомолки або блендера. Змішати обидва інгредієнти в мисці, додати цілу порцію вівсяних пластівців, родзинки, корицю, ваніль і сік. Замісити тісто та залишити його на 15 хвилин.
Взяти деко, застелити його пергаментом і ложкою викласти тісто, формуючи печиво. Помістити в розігріту до 180° духовку на 20-25 хвилин. Після охолодження печива – можна насолоджуватися.
Порада від Інформатора: це універсальний варіант печива, тому можна додавати інгредієнти на свій смак. Наприклад, родзинки можна замінити горіхами, сухофруктами або шматочками темного шоколаду. Також можна додати цедру лимона чи апельсина, а також мускатний горіх чи гвоздику.
@nataliya_mogilevskaya Інгредієнти: Терта морква – 250 грам Вівсянка – 125 грам Вівсяне борошно – 125 грам Вимочені родзинки – 250 грам Кориця – пів чайної ложки Ваніль – підлога чайної ложки Сік апельсиновий чи яблучний – 125 мл Приготування: 1. Усі інгредієнти поєднати, перемішати і мають постояти 15 хвилин. 2. Ложкою викласти на пергамент. 3. Зліпити печиво, викласти на деко вистеленого папером для випічки. 4. Випікати в духовці за температурою 180° протягом 20-25 хвилин. Смачного 😋
♬ оригінальний звук – Наталія Могилевська