Мушля з перлами – красива закуска на Новорічний стіл

Існують страви, які не тільки смакують, але й виглядають святково. Своїм зовнішнім виглядом вони нагулюють апетит і закликають якнайшвидше їх скуштувати. А ще – піднімають настрій! Саме таку страву ми сьогодні пропонуємо приготувати. Рецепт новорічних мушель з тіста сподобається всім прихильникам ефектних закусок та випічки з тіста з поживними начинками. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор іже традиційно має для вас смачну пораду.

Новорічні мушлі з тіста 

Вам знадобиться: 

  • Листкове бездрожжеве тісто – 500 г.
  • Яйце куряче або жовток – 1 штука.
  • Перепелині яйця – 5 штук.
  • Молоко – 1 столова ложка.
  • Крабові палички – 125 г.
  • Яйця курячі – 2 штуки.
  • Плавлені сирки – 2 штуки.
  • Майонез – до смаку.
  • Кріп – пучок.
Ця страва наче кличе: з’їж мене скоріше!

Як готувати: 

Розморозьте тісто і наріжте на квадратики. Зріжте в кожного квадратика по два кута і надайте форми, показаної на відео. Змастіть мушлі яйцем і поставте готове за формою тісто в духовку, розігріту до 180 С, на 15 хвилин. Готові мушлі поставте на стіл, аби вихололи. 

Далі натріть яйця на великій терці, дрібно поріжте крабові палички, плавлені сирки, і кріп. Заправте начинку майонезом, перемішайте. 

Готові мушлі розріжте навпіл та викладіть в кожну начинку, а зверху по відвареному перепелиному яєчку. Викладіть мушлі з тіста та з начинкою всередині на блюдо й прикрасьте петрушкою. Смачного!

Порада від Інформатора: у якості начинки можна також використовувати морепродукти, м’ясо або сир до смаку.

Джерело