Існують страви, які не тільки смакують, але й виглядають святково. Своїм зовнішнім виглядом вони нагулюють апетит і закликають якнайшвидше їх скуштувати. А ще – піднімають настрій! Саме таку страву ми сьогодні пропонуємо приготувати. Рецепт новорічних мушель з тіста сподобається всім прихильникам ефектних закусок та випічки з тіста з поживними начинками. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор іже традиційно має для вас смачну пораду.
Новорічні мушлі з тіста
Вам знадобиться:
- Листкове бездрожжеве тісто – 500 г.
- Яйце куряче або жовток – 1 штука.
- Перепелині яйця – 5 штук.
- Молоко – 1 столова ложка.
- Крабові палички – 125 г.
- Яйця курячі – 2 штуки.
- Плавлені сирки – 2 штуки.
- Майонез – до смаку.
- Кріп – пучок.
Як готувати:
Розморозьте тісто і наріжте на квадратики. Зріжте в кожного квадратика по два кута і надайте форми, показаної на відео. Змастіть мушлі яйцем і поставте готове за формою тісто в духовку, розігріту до 180 С, на 15 хвилин. Готові мушлі поставте на стіл, аби вихололи.
Далі натріть яйця на великій терці, дрібно поріжте крабові палички, плавлені сирки, і кріп. Заправте начинку майонезом, перемішайте.
Готові мушлі розріжте навпіл та викладіть в кожну начинку, а зверху по відвареному перепелиному яєчку. Викладіть мушлі з тіста та з начинкою всередині на блюдо й прикрасьте петрушкою. Смачного!
Порада від Інформатора: у якості начинки можна також використовувати морепродукти, м’ясо або сир до смаку.