Наталі Портман показала завдяки якій страві, зберегла струнку фігуру

9 червня народилась американська акторка театру й кіно, сценаристка, кінорежисерка Наталі Портман. Вона стала вегетаріанкою у 8 років, виключивши м’ясо зі свого раціону. Пізніше вона перейшла на веганство, відмовившись від усіх продуктів тваринного походження.

Зараз тендітна акторка не тільки не їсть мяса. але й продуктів тваринного походження.

Проте у 2011 році, під час вагітності, акторка тимчасово повернулася до вегетаріанської дієти, вживаючи яйця та молочні продукти. Після вагітності Наталі Портман знову повернулася до веганства, і вона та її діти дотримуються цієї дієти й сьогодні. Актриса та продюсерка нового документального фільму “Їсти тварин” поділилася одним зі своїх улюблених веганських рецептів. І це – літнє рагу з овочами.

Зараз Портман - знову веганка.
Зараз Портман – знову веганка.

Рецепт рагу від Наталі Портман сподобається всім, хто слідкує за фігурою. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас кулінарну пораду. 

Літнє рагу з нуту та кабачків від Наталі Портман

Вам знадобиться:

  • Оливкова олія – 2 столових ложки.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Зелений кабачок – 1 штука.
  • Банка цілих очищених помідорів – 1 штука.
  • Банка нуту – 1 штука.
  • Сіль – 2 чайні ложки. 
  • Мелений червоний перець – до смаку.
  • Подрібнена свіжа петрушка – 2 столові ложки. 
  • Гарячий рис – для подачі.
рецепт 1
Цей варіант рагу має всі шанси стати вашим улюбленим в цьому сезоні!

Як готувати: 

Розігрійте олію у великій сковороді на середньо-сильному вогні. Додайте часник і кабачки. Готуйте, часто помішуючи, доки часник не запашить, приблизно одну хвилину. Додайте помідори, злегка розминаючи їх тильною стороною дерев’яної ложки.

Додайте нут, сіль і червоний перець. Доведіть до кипіння, зменште вогонь до середньо-слабкого та тушкуйте, періодично помішуючи, доки трохи не загусне та не стане схожим на рагу за текстурою – десь впродовж 25-30 хвилин. Зніміть з вогню, прикрасьте петрушкою. Подавайте з гарячим рисом.

Порада від Інфомратора: замініть нут консервованою квасолею – від цього страва не втратить, смачного! 

Джерело