Не псує фігуру: гарячий обід Аніти Луценко

11 березня народилася відома українська фітнес-тренерка Аніта Луценко. Професійна тренерка працює з людьми більше 20 років, а обіди й перекуси вона готує власноруч, навіть кулінарну книжку у співавторстві написала. Цього разу Луценко поділилася рецептом томатного супу з сочевицею й ковбасками, який ми пропонуємо приготувати.

Рецепт томатного супу від Аніти Луценко сподобається всім, хто прагне підтримувати форму! Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас кулінарну пораду. 

Корисна їжа – та, що є смачною, переконана тренерка.

Томатний суп із сочевицею від Аніти Луценко 

Вам знадобиться:

  • Бульйон – 1 л.
  • Копчені ковбаски – 100 г.
  • Сочевиця червона – 1 склянка.
  • Оливкова олія – 2 столові ложки.
  • Цибуля – 1 штука.
  • Селера – 0,5 стебла.
  • Морква – 0,5 штуки.
  • Часник сушений – дрібка.
  • Імбир сушений – дрібка.
  • Томатна паста – 1 чайна ложка.
  • Зелень (кріп) – пучочек, для подачі.

Як готувати: 

Поставте в каструлі закипіти бульйон. Додайте червону сочевицю.

На пательні на оливковій олії, помішуючи, злегка підсмажте дрібно нарізані цибулю, селеру, моркву, додайте томатну пасту, часник і імбир. Коли бульйон закипить, додайте овочеву засмажку в каструлю. Проваріть. 

Наливайте в піалу, додавайте копчену ковбаску.

Порада від Інформатора: перед подачею присипте суп зеленню. Смачного!

Джерело