20 червня святкує свій день народження видатна австралійська та американська акторка Ніколь Кідман. В її кар’єрі – безліч видатних ролей. Незважаючи на зайнятість, Кідман завжди виглядає розкішно, навіть поза червоною доріжкою. Яскрава усмішка та струнка постава – це її візитівки. І, звичайно, це можливе завдяки здоровому харчуванню. Акторка поділилася зі своїми шанувальниками рецептом улюбленої страви, що дозволяє їй підтримувати форму.
Мова йде про пасту з броколі та кедровими горішками. На перший погляд, страва виглядає звично, однак у неї є кілька секретів. Головним з них є те, що макарони обсмажені до хрусткої скоринки, що надає страві яскравого смаку. Тож давайте не будемо зволікати, а почнемо готувати та насолоджуватися пастою від відомої акторки.
Паста від Ніколь Кідман
Вам знадобиться:
- 1 пачка великих макаронів;
- 7 ст.л. рослинної олії;
- 12 суцвіттів броколі;
- 2 зубчики часнику;
- 1/4 склянки сухого білого вина;
- 3 ст.л. свіжого лимонного соку;
- 2 ст.л. бальзамічного оцту;
- 1/2 склянки підсмажених кедрових горішків;
- 1 склянка тертого сиру пармезан;
- сіль і мелений чорний перець.
Приготування:
Спочатку велику каструлю заповнюєте водою та варите улюблені макарони до готовності. Потім відкидаєте їх на друшляк, зливаючи зайву рідину. Каструлю витираєте та залишаєте, адже в ній будете змішувати інгредієнти. На сковороді розігріваєте олію. Викладаєте макарони та обсмажуєте їх до золотистої скоринки. Коли вони готові, пересипаєте їх у каструлю.
Наступний крок – приготування броколі. На сковороду додаєте олію та викладаєте суцвіття, бланшуючи їх протягом 3-4 хвилин. Потім додаєте подрібнений часник і обсмажуєте ще 1 хвилину, постійно помішуючи. Додаєте вино, лимонний сік, сіль, перець і продовжуєте готувати ще 3 хвилини.
Коли всі інгредієнти готові, об’єднуєте їх в одній страві. В каструлю висипаєте обсмажені макарони та броколі, додаєте кедрові горішки, бальзамічний оцет та тертий пармезан. Ретельно перемішуєте. При подачі страву можна прикрасити свіжою зеленню. Смачного!
Порада від Інформатора: можете додати до пасти трохи вершків та італійських трав, аби надати їй більш ніжного та витонченого смаку.