Павло Зібров у своєму репертуарі показав, що потрібно робити з гарбузом

Знаменитий український артист Павло Зібров 21 червня відзначає свій день народження. Цього виконавця з відомими вусами та яскравим стилем давно вважають символом української естради. Він відновлює свою невгамовну енергію також і в кулінарії. Серед кулінарних шедеврів Зіброва родина відзначає запечений гарбуз.

Цікаво, що для приготування страв з гарбуза він їх не купує, а вирощує самостійно на своєму городі. Співак стверджує, що робить це з любов’ю, тому гарбузи виходять солодкими та ароматними. Павло Зібров із задоволенням поділився своїм улюбленим рецептом гарбуза зі своїми шанувальниками. Його приготування дуже просте і не займе багато часу.

Гарбуз по-Зібровськи!

Гарбуз виходить дуже ніжним

Вам знадобиться:

  • гарбуз – 1 шт.
  • сметана – 200 г
  • кориця з цукром – 1 пакетик
  • рослинна олія

Приготування:

Візьміть невеликий гарбуз, очистіть його від шкірки та насіння, наріжте на тонкі скибочки. Товщина шматочків повинна бути не більше 1-2 сантиметрів. Розігрійте сковороду та налийте достатню кількість олії, щоб скибочки повністю занурилися в неї.

Викладіть скибочки гарбуза в олію, коли вона добре нагріється, обсмажуйте до золотистої скоринки. Готові скибочки помістіть на тарілку, попередньо застелену паперовим рушником або серветкою, щоб прибрати зайвий жир.

Приготуйте легкий соус до гарбуза. Змішайте сметану з цукром і корицею, добре перемішайте. Тепер можна смакувати шматочки гарбуза, занурюючи їх у соус.

Порада від Інформатора: такий гарбуз буде надзвичайно смачним, якщо додати мед та горішки, козиний чи інший м’який сир. Він також може слугувати чудовим гарніром до м’ясних та рибних страв. Смачного!

@myataua #мятнапятниця Випуск_76 Гарбуз по-Зібровськи❤️‍🔥🔥 Дорогі мої дівчата, сьогодні для Вас вирішила зробити сюрприз. Завітала в гості до Павла Миколайовича Зіброва❤️‍🔥 @Pavlo Zibrov Готуємо: Гарбуз по- Зібровськи! ✅Гарбуз – 1 шт. ✅Сметана – 200 грм. ✅Кориця з цукром – 1 пакетик. ✅Олія Приготування: Гарбуз порізати на скибочки. Підсмажити на пательні в олії. Сметану перемішати з цукром та корицею. Гарбуз смакувати зі сметанним соусом. Смачного 🤗 #мятнапятниця #смачнаідея #гарбузпозібровськи #гарбуз #food #ukraine #ukrainianfood ♬ vlog, chill out, calm daily life(1370843) – SUNNY HOOD STUDIO