Поплавський вразив усіх новим шокуючим делікатесом!

Михайло Поплавський – знана особистість в Україні в сферах культури, освіти та шоу-бізнесу. Він є співаком, продюсером, режисером, політиком і професором. 28 листопада він відзначає свій 76-й день народження. Його прозвали «Співаючий ректор», оскільки протягом більше 30 років він керував Київським національним університетом культури і мистецтв (КНУКіМ). Поплавський – справжня непересічна особистість, що привертає до себе увагу.

Ця унікальність виявляється не лише у його творчих роботах, але й у інших сферах його життя, зокрема в кулінарних вподобаннях. Окрім традиційних борщу з пампушками та вареників, він цінує бичачі яйця та телячий кістковий мозок. Михайло навіть продемонстрував, як їх готувати, що, слід зазначити, насправді не так вже й складно. Отже, давайте спробуємо цю незвичайну страву від майстра.

Бичачі яйця Поплавського

Мають ніжну текстуру та приємний аромат.

Вам знадобиться:

  • бичачі яйця – 2 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • лимон – 1 шт.
  • яйця – 2 шт.
  • сіль – 1 ст. л.
  • лавровий лист
  • рослинна олія
  • борошно
  • панірувальні сухарі

Як готувати:

Очищайте бичачі яйця від мембрани. Для цього обережно, гострим ножем, проріжте її та зніміть, щоб не пошкодити внутрішню частину. Поставте на вогонь каструлю з водою, доведіть до кипіння та додайте сіль, лавровий лист та цибулю.

Опустіть бичачі яйця у киплячу воду та варіть протягом 10 хвилин після закипання. Після закінчення часу дістаньте яйця в тарілку і залиште до часткового або повного охолодження. Наріжте на кружальця товщиною 1 см.

У невеликій мисці збийте курячі яйця та почніть панірувати бичачі яйця. Спершу обваляйте в борошні, потім у збитих яйцях, і нарешті в панірувальних сухарях. Візьміть сковороду, налийте достатньо олії і розігрійте. Обсмажте бичачі яйця до золотистої скоринки.

Викладіть на паперову серветку, щоб позбавитися зайвого жиру. Подавайте цей м’ясний делікатес із лимоном або улюбленим соусом.

Поради: Щоб поліпшити смак бичачих яєць, обсмажте їх на вершковому маслі замість олії, що додасть насиченого смаку та створить хрустку скоринку. Можна подавати їх із соусами, наприклад, пікантним томатним соусом або часниковим айолі.