Португальський обід бородатої котомамулі актора Олексія Суровцева

27 квітня народився український актор театру та кіно, хореограф Олексій Суровцев, зірка серіалу “Слід”. Він також і відомий зоозахисник, за що отримав призвісько “бородатої котомамулі”. В рамках проєкту “Волонтерська кухня” актор приготував популярну бразильську і португальську страву – фейжоаду. Рецепт фейжоади зі свинини з квасолею сподобається всім українцям. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду.

Фейжоада зі свинини

Вам знадобиться: 

  • Чорна квасоля – 1 кг.
  • Свинина з кісткою – 500 г.
  • Смажений бекон – 250 г.
  • Ковбаса – 500 г.
  • Куряче філе – 500 г.
  • Цибуля – 2 штуки.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Лавровий лист – 1штука.
  • Олія – 3−4 столові ложки.
  • Сіль та чорний перець –  до смаку.
  • Петрушка, зелена цибуля – 1 пучок.
  • Лимон – для прикрашання.
Ця соковита й ароматна печеня має всі шанси стати вашою улюбленою стравою із м’яса!

Як готувати: 

Прокипʼятіть квасолю протягом 30 хвилин. Додайте нарізану свинину та варіть ще 30 хвилин, а потім додайте нарізану ковбасу та куряче м’ясо.

В іншій сковороді обсмажте на кількох столових ложках олії нарізану цибулю та часник до золотистого кольору. Додайте у сковороду з цибулею та часником нарізаний бекон, а коли він буде готовий, додайте до сковороди лавровий лист і відвар квасолі та м’ясо з ковбасою, свининою та курячим м’ясом.

Готуйте на помірному вогні, поки квасоля не стане м’якою, що займе понад годину. Додайте сіль та перець до смаку.

Порада від Інформатора: подавайте гарячою зі свіжою петрушкою, зеленою цибулею та лимоном для прикраси. Смачного!



Джерело