Усім відомий український бізнессмен і співак Василь Бондарчук 7 жовтня святкує свій 41-й день народження. Він був справжньою сенсацією 2000-х, виступаючи з такими хітами, як “Серебром”, “Нежная” та “Напополам”. Проте, навіть перед початком війни, він зник з уваги публіки та соціальних мереж. Як виявилось, артист разом із сім’єю переїхав до США, де проводить виступи на благодійних концертах, щоб підтримати ЗСУ.
Одним із значущих моментів його життя в Україні була участь у змаганнях з бодибілдингу. Для підготовки до конкурсу Василь Бондарчук не лише почав тренування з досвідченим тренером, але й дотримувався спеціальної дієти. Основними продуктами в його раціоні було м’ясо, яйця та інші джерела білка. Виконавець зазначав, що м’ясо і салат можна їсти навіть на вечерю. Це буде корисно не тільки для бодібілдерів, а й для тих, хто слідкує за своєю фігурою.
Навіть вечерня порція свинячого стейка може бути кращою альтернативою до традиційних вуглеводів, таких як каша чи паста. Хоча яловичина є більш рекомендованою, свинина також може бути смачною. Один з кулінарних рецептів від співака вражає своєю оригінальністю. Тож пропонуємо приготувати його прямо зараз.
Стейк з начинкою та чебрецем
Інгредієнти:
- свинячі відбивні з кісткою – 2 шт.
- цибуля-шалот – 2 шт.
- часник – 2 зубчики
- рослинна олія – 40 мл
- морська сіль
- чебрець – 2-3 гілочки
- панчетті – 35 г
- хліб – 30 г
- вершки – 45 мл
- цедра лимона – 1 ч.л.
- чорний перець
Приготування:
Насамперед помийте м’ясо та просушіть його паперовим рушником. На м’ясистій стороні кожної відбивної зробіть широкий надріз проти кістки, щоб утворити кишеню. Посоліть стейки та залиште їх у холодильнику на добу. Перед приготуванням дістаньте за 30 хвилин, щоб вони досягли кімнатної температури.
Поки м’ясо “відпочиває”, приготуйте начинку. Подрібніть цибулю-шалот, часник та панчетті, помістіть їх на сковорідку та обсмажуйте до золотистого кольору, додавши трошки олії. Після цього додайте листя чебрецю та хліб, приправте щедро сіллю й перцем. Хліб повинен вбрати весь жир. Збризніть вершками і, перемішуючи, смажте 3-5 хвилин.
Перекладіть начинку в миску, додайте цедру лимона й ретельно перемішайте. Потім заповніть стейки начинкою, начиняючи розріз біля кістки та кишеню. Посипте чорним перцем. Обсмажуйте на сковорідці з обох сторін, додаючи трошки олії та чебрецю. Після цього викладіть стейки у форму для запікання та помістіть в духовку, розігріту до 180 градусів, на 10-12 хвилин.
Перекладіть стейки на теплу тарілку і дайте їм відпочити 10 хвилин. Смачного!
