Що вміє готувати Тіна Кароль

25 січня народилась популярна українська співачка Тіна Кароль. Сама вона вміє готувати, а навчилася цьому свого часу в гуртожитку, де прожила цілих чотири роки. До процесу створення їжі вона підходить творчо. А коли часу на приготування обмаль, Тіна готує для гостей рибу, а ще вона любить рисовий чай. 

На зйомках Тіна Кароль завжди носить із собою спеціальний чай. Фото: Instagram.com/tina_karol.

Рецепти смаженого палтуса та рисового чаю сподобаються всім гурманам! Готувати їх просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас кулінарні поради!

Палтус, смажений з базиліком, томатами і сиром 

Вам знадобиться:

  • Філе палтуса – 1 штука.
  • Сіль, перець – до смаку.
  • Оливкова олія – для смаження.
  • Базилік (червоний, зелений) – пучок.
  • Томат – 1 штука.
  • Пармезан – 150 г.
Для цього рецепту підійде будь-яка свіжа риба!
Для цього рецепту підійде будь-яка свіжа риба!

Як готувати:

Філе палтуса розріжте на шматочки, посоліть і поперчіть. Змастіть деко оливковою олією та викладіть рибу. Подрібніть базилік, бажано в блендері. Викладіть його на рибу. Томати наріжте кільцями, викладіть на рибу, затріть пармезаном. Поставте рибу з зеленню та сиром в духовку на 20 хвилин. 

Порада від Інформатора: палтус можна замінити будь-якою білою рибою, а свіжий базилік – сухим, або петрушкою, радить Тіна. 

Рисовий чай

“Є чай, який я люблю. Которий, у мене з собою на съемках. Особливо, коли мені грустно. Це зелений чай, який виходить на жареному рисі”, – якось розповіла співачка.

Вам знадобиться:

  • Рис середньозернистий – 100 г.
  • Зелений чай крупнолистовий – 100 г.
  • Вода – 300-500 мл.
Це зелений чай, настояний на обсмаженому рисі, і це надзвичайно смачно!
Це зелений чай, настояний на обсмаженому рисі, і це надзвичайно смачно!

Як готувати:

В першу чергу обжарте рис на сухій сковороді до золотистого кольору. Дайте остигнути і змішайте з чайним листям.
Далі залийте 1-2 чайні ложки суміші водою, температура якої повинна бути 80-85 C. Дайте настоятися протягом 3-5 хвилин в залежності від бажаної міцності. 

Порада від Інформатора: подавати такий чай треба гарячим, розливаючи разом з рисовими зернами. У готовий чай можна додати трохи солі – морської або звичайної.



Джерело